Sticker'ı bile kalitesiz marka: Gamepower

Çok doğru konuşmuşsun kral bunlar fanboyluğa devam etsin xd.

Gidip 50 TL'ye 2. el alırsan tabii öyle olur

Sana 100'lerce bu tarz konu linki atabilirim ama zamanım o kadar değersiz değil.

Fiyatına göre değerlendirmek lazım.

Dostum bahsettiğin adamlar esporcu, yayıncı tanıttığı veya kullandığı klavyenin kötü olma ihtimali çok düşük ki bu adamlar bu konularda profesyonel.

Ucuz da değiller ki, 350 lira klavye. Sorun yaşayan zibilyon tane kişi var. Hala gelip burada Gamepower da Gamepower diyorlar, insanları kandırıyorlar. Fanboy diye bize diyorlar, kendileri yaptıklarının fanboyluk olduğunun farkında değil. 350 lira klavyeye para veriyorsun ve 1 ay sonra tuşu basmıyor. Garanriye gönderiyorsun e bir daha. İnternete yazabilirsin, sorun yaşayan çoook kişi var.
Gaming gecesinden almayı planlıyordum ben de. Kaldı sonra. Fiyatına göre her şey sonuçta Elinize sağlık. Gamepower donanımlar konusunda size katılıyorum Bu Cuma hoşuma giden bir klavye girerse indirime ¹.
Zamanında böyle söyleyen biri olarak fikrim değişti.

Gamepower, ışıklarıyla kandırdığı küçücük çocukların parasıyla size maaş ödüyor sanırım .

Işıklarıyla kanacak çocuklar gidip Frisby falan alır hiç merak etme bunları alanlar gerçekten F/P ürünü olduğu için alıyor xddd.

Dostum markaya ayar oluyorum kalitesizliğinden. Benim yorumum da ekte yazıyor zaten. Benim sitemim insanları aşağılayan kişiler, eleştiren kişilere yorumum yok haklılar. "-gerekli bilgiye sahip olmayanlar" diye de araya iliştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…