Stok bulunmayan Vatan Bilgisayar'da ekran kartı değişimi

Muhammed irfan

Picopat
Katılım
20 Ekim 2020
Mesajlar
335
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Biraz uzun bir konu olacak. 27 Kasım 2020'de Vatan'dan sistem topladım. Bilgisayarda oyun oynamaya başlayinca ekranda kareler beliriyordu. Oynanmayacak kadar. Sonra mağazaya gittik. Grafik ayarını düşür öyle oyna dediler. Daha sonra RDR 2'yi satın aldım. Oyuna girince oyun gözükmüyordu. Biz de servise verdik. 6 parçanın 3'ü hatalı çıktı. Bu parçalar RAM, ekran kartı ve işlemci. RAM'i değiştirdiler. Işlemcinin iadesini yaptılar. Ekran kartını da aldığımız fiyatına vermeye çalıştırlar. Ben MSI RX 5600XT Gaming X ekran kartımı 3000 TL'ye aldım. Şimdi kim bilir kaç TL ki stoğu da yok. Biz de değişim istedik, ellerinde yokmuş. Değişimde ekran kartının kendisi yoksa muadili veriliyormuş sanırım. Biz de THH'ye şikayet ettik. Şimdi çözüldü.

Karantinadan dolayı bize kazandığımız veya kaybettiğimiz bilgisi gelmedi. Geldiğinde ben kazandıysam benimkinin üst modelini verecekler sanırım.
1. Kazanma ihtimalim nedir?
2. Kazanırsam bir üst modelini verecekler sanırım çünkü ellerinde benim ekran kartım yok. Üst modelini verdiler diyelim. Internet sitelerinde benimkinin üstü satılmıyor. Bir tek stoktaki mağazaları gösteriyor. Ben yaşadığım yerdeki Vatan'a gidersem eğer mahkemeye vermezlerse vermek zorundalar değil mi? Yani oradaki Vatan'da yoksa başka Vatan'dan getirtirler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1621242169595.png


Tam okumadım fakat fiyatı değişik.
 

Geri
Yukarı