Stok soğutucu nasıl sökülür?

Batuhan_Ay

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 12 yıldır işlemcimin macunu değişmedi. Stok soğutucuyu çıkarırken zorlar mı 12 yıldır macun değişmediği için?

Vahim içler acısı bir durumla karşılaşınca korkmayın üzerinize eski macunun kalıntıları bulaşabilir güzelce temizleyin çıkarken çok zorlamaz ama çok da güç uygulamayın.

Yedek olarak kullandığım eski bilgisayarım vardı. 10 yıldan fazladır macun bakımı yapmamıştım. Stok soğutucuyu söktüm ve macunun kuru toprak gibi döküldüğünü gördüm. Yeni macun uygulaması yaptıktan sonra 20 derece kadar bir fark olmuştu. Stok soğutucu klipslerini çevirip direkt çıkartın bir sorun olacağını sanmıyorum.

Yedek olarak kullandığım eski bilgisayarım vardı. 10 yıldan fazladır macun bakımı yapmamıştım. Stok soğutucuyu söktüm ve macunun kuru toprak gibi döküldüğünü gördüm. Yeni macun uygulaması yaptıktan sonra 20 derece kadar bir fark olmuştu. Stok soğutucu klipslerini çevirip direkt çıkartın bir sorun olacağını sanmıyorum.

Benim stok soğutucu da kol var yukarı doğru yapınca stok soğutucu boşta kalıyor o mu?

Hocam yavaş yavaş, sağa sola yavaşça çevirerek sökün. Biraz zorlar ama. Mümkünse termal macun çözücü sıvılar var, onlardan deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı