Stok Windows 10 vs AtlasOS vs ReviOS test sonuçları

AWE Wizard ile orijinal Windows üzerine playbook ile kurulmuştur. Sürücüler kurulu, internet kapalı denenmiştir. LatencyMon'da ise 15sn çalıştırıp sonuçları aldım. ReviOS'ta SonOyuncu'da V-Sync açtıktan sonra 60FPS düşmeden oynatıyor. Ancak AtlasOS FPS düşmeden oynatmıyor. Stok Windows 10'u övenler için sondur umarım. Daha eski (RekOS) gibi modlu Windows'ta birçok sorunla karşılaştım. Türkçe olmuyor, Windows ayarları kararsızdı. Geçmek isteyenler bu gibi sorunları göze alsın. Diğer PC tamirde olduğu için eskisinde denedim.

Ne olursa olsun orijinal Windows 10 kullanma taraftarıyım. Orijinal olmayan Windows'lar bana problemli geldi.

Bu Modlar zaten orjinal Windows üzerine kuruluyor. Microsoft'tan ISO'yu indirip kuruyorsun. AWE Wizard ile Playbook'u uygulayıp kullanıyorsun. Herhangi bir sorunu yok şuan.
Hocam selamlar, Windows 10 Stockdan Revios geçtim. Amaç tamamen düşük gecikme donanım iyi. Fakat Windows 10 devamlı güncellemeleri yapardım. Seslerde bir farklı geliyor oyun için ses kasması değişik. Sebebi nedir yada sesle ile ilgili bir güncellemesi var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı