Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Çevrimiçi şifreleme, çözümü yok.

Kaspersky kullanın bundan sonra. Defender yetersiz. Ransomware'yi engelleyememiş çözme yazılımını engelliyor çok kaliteli olduğu buradan belli :)

Murat hocam kesinlikle çözümü yok mu? İlerleyen yıllarda çıkmaz mı? Hese virüs Windows7 kullanırken başıma geldi. Şu an W10 kullanıyorum.

Merhabalar. .righ uzantılı virüs ile bende bu illetten nasibimi almış bulunmaktayım. Çözümü için temiz bi yanıt alabilirmiyim.

Veyahut şöyle bir çözüm yolu olabilir mi; atıyorum
Evet çevrimiçi konu başına not 5 ekledim bakabilirsiniz.
Notu okudum. Peki şöyle bir çözüm yolu olabilir mi acaba..
Çevrimdışı şifrelenmiş anahtarı olan bi ransomware bulaştırsak, sonrasında araçları kullanıp kurtarmayı denesek ? :D Bir nevi alternatif tıp gibi düşünelim. :)

:D O dediğini zararlı kendi yapıyor zaten sistemi kapatıp açınca temizlemeden kimliği değiştiriyor. O yüzden önemli notlar kısmını bold olarak yazdım.
Çevrimdışı farklı bir zararlı bulaştırmak dosyaların neredeyse hiç kurtarılmamaları demek :)

Maalesef sizin de çözüm aracınız yok ancak bir ihtimal çözülebilir ücretli şekilde. Bulaşan zararlı bu Ransowmare varyantı değil Scarap Ransomware'nin bir varyantıdır.
Bana verdiğiniz bu rar içine altta diyeceğim reg kayıtlarını da ekleyip en altta vereceğim adresdeki forumu doldurup göndereceksiniz. Çözümü varsa size verdiğiniz mailden geri dönüş yapacaklar.

Rar için eklenecek dosyalar:
Regedit açıp HKEY_CURRENT_USER ve HKEY_USERS köküne sağ tıklayıp ver diyeceksin. Kaydederken adlarını da aynı şekilde hangisini aldıysan onun adını kaydet.
Bunları bana verdiğin rar içine at.
Bu adrese upload ettiğin linki yazıp, durumunu İngilizce az çok anlatıp forumu doldurup göndereceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı