K Kuyuto Centipat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 9 19 Aralık 2019 #171 Peki bişey sorcam bu fidye herkese farklimi şifre gönderiliyor ben fidye parasını ödesem şifreyi alsam burdan paylaşsam şifre diğer magdurlarda faydalanabilirmi
Peki bişey sorcam bu fidye herkese farklimi şifre gönderiliyor ben fidye parasını ödesem şifreyi alsam burdan paylaşsam şifre diğer magdurlarda faydalanabilirmi
KS KS Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Aralık 2019 #172 Önemli not 5'de ne yazıyor? Kişisel kimlik. Kişiselin ne anlama geldiğini biliyorsan anlaman lazım. Kuyuto dedi: fidye parasını ödesem Genişletmek için tıkla... Garantisini aldın mı vereceğine dair?
Önemli not 5'de ne yazıyor? Kişisel kimlik. Kişiselin ne anlama geldiğini biliyorsan anlaman lazım. Kuyuto dedi: fidye parasını ödesem Genişletmek için tıkla... Garantisini aldın mı vereceğine dair?
K Kuyuto Centipat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 9 19 Aralık 2019 #173 Çözümü yok diyorsunuz belki ilerde çözülür diyorsunuz bu nasıl oluyor ilerde nasıl çözülecek yada nasıl çözülüyor ben pek bu işlerden anlamam
Çözümü yok diyorsunuz belki ilerde çözülür diyorsunuz bu nasıl oluyor ilerde nasıl çözülecek yada nasıl çözülüyor ben pek bu işlerden anlamam
KS KS Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Aralık 2019 #174 Kuyuto dedi: bu nasıl oluyor ilerde nasıl çözülecek? Genişletmek için tıkla... Cevabı önceki sayfa sonunda verdim. Kişiyi bulduklarında çözülecek. Kuyuto dedi: ben pek bu işlerden anlamam. Genişletmek için tıkla... Anlamadığınız için rehber hazırlıyoruz zaten. Rehberi okuyun, uygulayın, bekleyin.
Kuyuto dedi: bu nasıl oluyor ilerde nasıl çözülecek? Genişletmek için tıkla... Cevabı önceki sayfa sonunda verdim. Kişiyi bulduklarında çözülecek. Kuyuto dedi: ben pek bu işlerden anlamam. Genişletmek için tıkla... Anlamadığınız için rehber hazırlıyoruz zaten. Rehberi okuyun, uygulayın, bekleyin.
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 6.806 Makaleler 13 Çözümler 13 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 20 Aralık 2019 #176 Kuyuto dedi: Fidye parasını ödesem. Genişletmek için tıkla... Neden fidye programına para veriyorsun? Zamanında kaliteli bir AV'ye para versen, fidye zararlılarından korunmuş olurdun.
Kuyuto dedi: Fidye parasını ödesem. Genişletmek için tıkla... Neden fidye programına para veriyorsun? Zamanında kaliteli bir AV'ye para versen, fidye zararlılarından korunmuş olurdun.
K Kuyuto Centipat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 9 21 Aralık 2019 #177 bilinçli pars dedi: Neden fidye programına para veriyorsun? Zamanında kaliteli bir AV'ye para versen, fidye zararlılarından korunmuş olurdun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ulaştığını bir bilsem neden almiyim sıfır laptop aldım oradan bulaştı eski laptop hiç bir şey yoktu
bilinçli pars dedi: Neden fidye programına para veriyorsun? Zamanında kaliteli bir AV'ye para versen, fidye zararlılarından korunmuş olurdun. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl ulaştığını bir bilsem neden almiyim sıfır laptop aldım oradan bulaştı eski laptop hiç bir şey yoktu
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 21 Aralık 2019 #178 Kuyuto dedi: Hocam nasıl ulaştığını bir bilsem neden almiyim sıfır laptop aldım oradan bulaştı eski laptop hiç bir şey yoktu Genişletmek için tıkla... Eski laptopta vardır. Eski laptopta kullandigim USB'yi yeni aldığına takınca aktif olmuş olabilir. bilinçli pars dedi: Neden fidye programına para veriyorsun? Zamanında kaliteli bir AV'ye para versen, fidye zararlılarından korunmuş olurdun. Genişletmek için tıkla... Dostum 2 yıllık Kaspersky'im var dün bir şey dikkat ettim çalışmıyordu. Kaç defa açmaya çalıştım nafile . Reset atınca çalışmaya başladı. Yani onda bile %100 değil.
Kuyuto dedi: Hocam nasıl ulaştığını bir bilsem neden almiyim sıfır laptop aldım oradan bulaştı eski laptop hiç bir şey yoktu Genişletmek için tıkla... Eski laptopta vardır. Eski laptopta kullandigim USB'yi yeni aldığına takınca aktif olmuş olabilir. bilinçli pars dedi: Neden fidye programına para veriyorsun? Zamanında kaliteli bir AV'ye para versen, fidye zararlılarından korunmuş olurdun. Genişletmek için tıkla... Dostum 2 yıllık Kaspersky'im var dün bir şey dikkat ettim çalışmıyordu. Kaç defa açmaya çalıştım nafile . Reset atınca çalışmaya başladı. Yani onda bile %100 değil.
KS KS Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Aralık 2019 #179 Lemi Galip dedi: dün bir şey dikkat ettim çalışmıyordu. Kaç defa açmaya çalıştım nafile Reset atınca çalışmaya başladı. Yani onda bile %100 değil. Genişletmek için tıkla... Sistem yükünden sana geç gözükür arka planda açıktır zaten merak etme Kapat aç yapmıyorsa yazılımı yine de korur.
Lemi Galip dedi: dün bir şey dikkat ettim çalışmıyordu. Kaç defa açmaya çalıştım nafile Reset atınca çalışmaya başladı. Yani onda bile %100 değil. Genişletmek için tıkla... Sistem yükünden sana geç gözükür arka planda açıktır zaten merak etme Kapat aç yapmıyorsa yazılımı yine de korur.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 22 Aralık 2019 #180 Murat5038 dedi: Sistem yükünden sana geç gözükür arka planda açıktır zaten merak etme Kapat aç yapmıyorsa yazılımı yine de korur. Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra korkmam .
Murat5038 dedi: Sistem yükünden sana geç gözükür arka planda açıktır zaten merak etme Kapat aç yapmıyorsa yazılımı yine de korur. Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra korkmam .