Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Murat bey 2 fotoğrafta aynı dosyalara ait değil. İlk fotoğrafta değişiklik yaptım. Test edilmedi.
Aynı olacak diyorum işte. aynı değilse işlem tamamlanmaz. Dosyaları upload etmenizi bekliyorum hala.

Aynı olacak diyorum işte. Aynı değilse işlem tamamlanmaz. Dosyaları upload etmenizi bekliyorum hala.

OneDrive'dan yaptım. 3. secenek olarak dosya.co yu yapıyorum. Ayrıca bulaşan harddiskimde bir fotoğraf aratırken T1 yazısını gördüm. Fotoyu atıyorum.
2. yüklememide yaptım. Umarım olmuştur:

Bu dosyayı sil:
C:\ProgramData\NTUSER.pol

Çevrimiçi şifrelenmiş o yüzden çözümü yok boşuna beklemeyin ama yedeklerini alın ne olur ne olmaz seneler sonra çözümü olabilir.

Chrome bildirimler kısmında da bazı sitelere izin vermişsiniz sıfırlayın.

Brother yazıcı mı kullanıyorsunuz?
Aratırken T1 yazısını gördüm.

T1 dediğim o değil rehberdekini diyorsan. Kimliğin oluyor dediğim. T1 ile bitmiyor sizinki çevrimiçi sizinki.

Teşekkür ederim. Hard diskimi dolaba saklayayım o zaman. Cdeki dosyayı sildim. Yazıcım Brother. Chrome da site iznini dosya upload sırasında vermiştim, kapattım. T1'i bahsettiğiniz sanmışım ya da görünce bir umutlandım. Yaşasın bende de T1 var. O zaman hallolacak dedim de kısmet. Sağ olun bekliyorum o zaman ben. Tekrar kolay gelsin.

Çevrimdışı şifreli copa virüslü dosyalarım için hala çözüm gelmediği için notta bulunan e postaya annemi 2021 de coronadan kaybettim ve o şifreli dosyalarda tek yedeği olan fotoğrafları vardı dedim sanmıyorum ama belki işe yarar ve yardımcı olur. Eğer sonuç alırsam dönerim buraya.
Evet işe yaramadı en azından maile cevap geldi. Para istiyor

Son düzenleme:
Merhaba; @Seyirci343 işlemi nasıl gerçekleştirdiniz bana biraz karışık geldi veya şuan stresten anlamamışta olabilirim, bu konu hakkın da yardımcı olabilir misiniz?
Benim dosyaların uzantısı da .neer uzantılı oldu açamıyorum hiç bir dosyayı

".reqg" adlı varyantım var. Çözmemde yardımcı olabilecek birisi var mı?
Toplamda 3 binden fazla aile, çocukluk fotoğraflarım gitti.

Çoğu yolu denedim, ama başarısız oldum. "Çevrimdışı" dediğiniz yeri anlayamadım, yani uygulayamadım @Murat5038.

Discord vb. bir yerde yardım edebilir misiniz?

Hocam emisoft yazılımı üstünden rehberi uygularsanız orada sonu T1 ile bitiyorsa çevrimdışıdır ileride çözümü olabilir T1 değil ise imkansıza yakın denebilir.
Kendimden örnek vereyim: Your personal ID: 5shskew2xynegurasvyıa8rudOB16MVLVpggıot1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…