Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Yukarıda dediğim gibi istenen dosyalar bilgi sahbi olmak için, çözüm olmak için değil. Çözüm aracı için yeni bir varyant ve çözülemez. Kurtarma araçlarına örnek olarak ise bir iki sayfa içerisinde örnekler verdim onları deneyebilirsiniz yedekleri bozmadan. Onun dışında beklemekten başka çare yok.

Murat hocam bilgi için teşekkürler ,
Bunun dışında paylaştıgım dosyaları belirttiğiniz yerlere upload etmeme gerek var mı , siz upload ettinizmi bu dosyaları .

STOP ransomware (.TRO, DJVU, RUMBA, _openme.txt ) Support Topic - Ransomware Help & Tech Support

Murat hocam merhabalar, hukuk büromuzdaki bir bilgisayarda .demon uzantılı GAmmAWare virus isimli bir fidye virüs bütün evraklarımızı darma duman etti örnek dosya ve metin dosyası linkini bırakıyorum yardımlarınızı bekliyoruz bayağı bir zor durumdayız şimdiden teşekkürler.

Sizinki Stop ransomware değil bahsettiğiniz ad ile de bağlantısı bulunmuyor. Farklı eski bir türün yeni varyantı olması yüksek.
Alabileceğiniz önlemler; AV kullanmak rehberde dediğim gibi bu tür Ransomwareler ağ sisteminde de yayılabilemektedir.
Ağ bağlarınızı kesip taramalarınızı gerçekleştirin. Cloud yedekleriniz varsa zararlıyı temizlemeden giriş yapmayın. Büyük ihtimal çözümü olmayan bir varyanta sahipsiniz benzeri olan ancak tam teşhis edilemmeiş yeni bir tür bulunuyor, bu da çözümü olmaması yönünde doğruluyor varyantı. Yedeklerinizi alıp zararlı temizleyip format atmanız gerekir sistemlere.

@Murat5038 Benim dosyalarımda .yzqe uzantılı ve sonu T1 ile bitiyor. Decryption adlı programda private key kısmına ne yazmam gerekiyor acaba?
Belirttiğiniz uzantı çözülebilir aracın içinde bulunmuyor. Anahtarı tespit edildiğinde eklenirse çözülebilir sadece. Dosyalarınızı saklayıp ileride çözülme ihtimaline karşı saklayabilirsiniz.

@Murat5038 bey merhabalar; 1 tb yedeklerime fidye yazılımı sonucu dosya uzantılarım '' cdtt '' oldu program ismi vermem sorun olur mu bilemediğimden şifre çözme programı ile aldığım kodu bırakıyorum örnek dosyayı veya varyant olup olmadığını nasıl kurtulacağımı çöme şansım var mı?

Error: No key for New Variant online ID: wkS4VyEFz7eaeMya7ixEvAxlX3ybc3JkgOgH3hFl
Notice: this ID appears to be an online ID, decryption is impossible

Technopat Haberler

Geri
Yukarı