Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim,
Bu ransomware dosya formatları arasında .looy var mıdır? eğer yoksa .looy uzantılı dosyalar için ne yapılabilir (2024'ün başlarında ortaya çıkan bir ransomware)

Bu ransomware dosya formatları arasında .looy var mıdır?
Konu başında listede aratırsanız görebilirsiniz. Çözümü olmayan kategoride olduğu için pek yapılabilecke birşey yok. En azından araçlarla direkt deşifre edecek bir uzantı değil.

Merhaba, 4-5 ayda bir dönemsel hortlattığım virüsü sorayım.

1733681967705.png

Qqqe virüsü için bir çözüm var mıdır? Teşekkürler.

Mart 2024 de wiaw uzantılı virüs bulaştı o gün bugündür çöüzümü yok. Bu tür virüslerin hepsi aynı aileden sadece uzantısı değiştirilmiş. Rusyadan biri çözdü oda para istiyor programı göndermek için. Çözülemeyecek bir virüs değilmiş anlaşılan phyton gibi araçlarla da çözülüyor sadece ben yapamadım. Dosyalarım flash bellekte duruyor ümidim var elbet bir gün hatırası olan fotoğrafların şifresi çözülecek

STOP Ransomware ailesine ait tüm uzantıların virüslerin şifrelerini çözüyorlar ama çözüm yolunu anlatmıyorlar neden çünkü bu işten para kazanıyorlar adı üstünde fidye virüsü. Virüsü yapana para göndermeyelim eyvallah buna dur diyende yok. Çözen kişiler ve yazılım firmaları var onlarda para istiyor. Ücretsiz sunulan program artık güncellenmiyor, anlaşılan bu işinde lobisi var. Hepimize geçmiş olsun....

Farklı ücretsiz araçlar ve yöntemler çıktıkça konu güncelleniyor ayda bir kontrol edin yeterli. Diğer yerlerde gördüğünüz şifre çözülüyor diyenlere inanmayın. Dosyalar basit şifreleme ile şifrelenmemiş o yüzden basit şekilde anahtarı elinde olmadıkça çözülemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı