Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

  • Evet

    Oy: 25 24,5%
  • Hayır

    Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

    Oy: 52 51,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Emsisoft STOPDjuvı'yı da denedim, aşağıdaki hata çıkıyor: .nusm uzantılı tüm dosyalar

Dosya: C: \ Users \ Windows \ Desktop \ 1080-1920 \ çerkesmemetsüt \ skins \ remix \ techsmith-smart-player.min.css.nusm
Hata: Yeni Değişken kayıt değeri için anahtar yok: 7k9r32qhegY7tJDqGT16a0pvCQbLRgVJgHxh3dt1
Uyarı: Bu kimlik çevrimdışı çözme gelecekte mümkün olabilir.


Virüsü programlarla sildim. Geriye kalan tek şey dosyaları kurtarmak. ShadowExplorer ya da Photorec çalışmıyor. Tam da okulum için ödev zamanıydı ve bilgisayarım virüs kaptı. Geri yükleme yapmaya çalıştım. Aşağıdaki hatayı alıyorum. İşin içinden çıkamaz olduk. Murat bey Sakaryalı hemşeriniz olarak yardımınıza ihtiyacım var.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    25,1 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha 3 gün önce çıkan varyantına yakalanmışsınız, rehberi uygulayın. Rehberde geri yükleme vb. dediklerinizden bahsedilmiyor. Kafanıza göre farklı işlemler uygulamayın. Dinlemezseniz de dosyalarınıza komple elveda dersiniz.

Yazılm sonucunu Türkçe istemedik, nasıl çıktıysa o şekilde paylaşacaktınız. T1 ile bittiği anlaşılıyor yine de orada denildiği gibi ileriki zamanlarda çözüm çıkma olasılığı var. Dosyaları yedekleyip format atın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de aynı şekilde bilgisayarımdaki dosya çeşidi (mppq) listede yer almıyor. Bu durumda keşfedilene kadar beklemem mi lazım?

Buradaki çözümlere bakabilirsiniz belki işinize yarar.


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Benim de aynı şekilde bilgisayarımdaki dosya çeşidi (mppq) listede yer almıyor. Bu durumda keşfedilene kadar beklemem mi lazım?

Eklendi. Liste çok sık güncellenmiyor çok fazla varyant çıktığı için. Bir iki haftada bir kontrol ediyorum ve düzenliyorum.
Size bulaşan da bu Ransomware varyantından ve şimdilik çözümü yok. Rehberi okuyup şansınız var mı kontrol edin istenen dosyaları da görüyorsunuzdur herhalde.

Buradaki çözümlere bakabilirsiniz belki işinize yarar.

O tür reklam sitelerini paylaşmayn koskoca rehber var burada.
 
Evet oradaki notu okuyacaksın.

Murat bey merhaba. 3 aydır yoktum. Forumu da takip edemedim. Ben annemi kaybettim. Hard diskimde -jpyi uzantılı virüsle ilgili bir yeni haber oldu mu? Olduysa bana biri yardımcı olabilir mi? Annemle ilgili resimlere ulaşmam lazım. Kusura bakmayın. Forumu tek tek okuyacağım ama olumlu bir gelişme varsa ne yapacağımı bilmiyorum. Tamamen kaybetmekten korkuyorum belgelerimi...sadece resimleri mi kurtarabiliyoruz? Ses dosyalarını videoları da kurtarma şansımız var mı? İmla kuralları için kusura bakmayın. Hayırlı geceler... Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim özelden de olsa isterseniz e-posta adresimi de yazabilirim...
 
jpyi adında bir uzantı yok bu varyantta ancak benzer gibi görünüyor. Rehberde istenen dosyaları paylaşırsanız kontrol edelim.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Bu durum üzücü ancak bu dosyalar için ne diyeceğimi belirtmiştim konuda. Önlem almayanlara üzülmüyorum çünkü artık 2021 uzay çağına geçiyoruz AV kullanmayı bilmiyor insanlar kaç kere uyarmamıza rağmen. Sadece umarım çözümü vardır diye temenni edebilirim istenen dosyaları paylaşınca belli olacak artık. Geçmiş olsun. Başka yerlerde çözüm aramayın daha kötü hale getirirsiniz benden demesi.
 
Jpyi adında bir uzantı yok bu varyantta ancak benzer gibi görünüyor. Rehberde istenen dosyaları paylaşırsanız kontrol edelim.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Bu durum üzücü ancak bu dosyalar için ne diyeceğimi belirtmiştim konuda. Önlem almayanlara üzülmüyorum çünkü artık 2021 uzay çağına geçiyoruz AV kullanmayı bilmiyor insanlar kaç kere uyarmamıza rağmen. Sadece umarım çözümü vardır diye temenni edebilirim istenen dosyaları paylaşınca belli olacak artık. Geçmiş olsun. Başka yerlerde çözüm aramayın daha kötü hale getirirsiniz benden demesi.

Teşekkür ederim. İstenen dosyalardan paylaşamayacağım seçenekler var. Elimden geleni yapayım. Yarın iş dönüşünde...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı