Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
selamlar t1 durumumu nasıl öğrenebilirim acaba? Harici Belleğimi olaydan sonra senelerdir hiçbir bilgisayara takmadım. Gerekirse gönderebilirim.
Rehberi okursanız araç size bildirecektir.

Murat ustam merhabalar. Bilgisayarıma .neer virüsü bulaştı bu konu hakkında yardımınız olur mu aceba
Maalesef o da 2019 sonrası çıkan varyantlardan olduğu için maalesef çözümü şuan için yok.

Son düzenleme:
.hese virüsü var bilgisayarda.Lütfen yardım edin.Bunlar personalIDler.

Dosya Ekleri

• 20250610_221812.jpg
    20250610_221812.jpg
    167,8 KB · Görüntüleme: 30
.hese virüsü var bilgisayarda.Lütfen yardım edin.Bunlar personalIDler.
Maalesef ilk bulaştığında internet bağlı olduğundan çevrimiçi kimlik almış sonradan kapatılmış ve çevrimdışı almış. Bu yüzden çözümü yok denilebilir. Konu başındaki 1. araçla çevrimdışı kalmışları çözebilmeniz lazım.

Maalesef ilk bulaştığında internet bağlı olduğundan çevrimiçi kimlik almış sonradan kapatılmış ve çevrimdışı almış. Bu yüzden çözümü yok denilebilir. Konu başındaki 1. araçla çevrimdışı kalmışları çözebilmeniz lazım.

Virüs 2 kere mi şifrelemiş yoksa virüs ilk önce bazılarını Online ID ile şifrelemiş sonradan offline ID ile şifrelemiş mi? Malwarebytes ile kalıntı varsa temizledim. İstersen dosya atabilirim.

Virüs 2 kere mi şifrelemiş yoksa virüs ilk önce bazılarını Online ID ile şifrelemiş sonradan offline ID ile şifrelemiş mi?
Aynı anlama geliyor.
Malwarebytes ile kalıntı varsa temizledim. İstersen dosya atabilirim.
Benim edebileceğim pek bir şey yok araç 1 çözemediyse tek tek uğraşılacak bir durum olduğundan çok uzun iş. Konu içinde medya kurtarma aracı ile ilgili yorumum var oradan da deneyebilirsiniz yazılımla.

.mosk virüsü 2019 da bulaştı. Bütün aile fotoğraflarım gitti. Hala şifreli dosyaları saklıyorum. O kadar üzülüyorum ki.. şuan bilsem ki bin dolar karşılığında açılacak yemin ederim ki veririm

.mosk virüsü 2019 da bulaştı.
Rehberi okuyup uyguladıysanız çözüm olmadıysa maalesef şuanlık başka bir çözüm bulunmuyor maalesef. Konu içerisinde medya formatları için bazı araçlar ile düşük şansla tek tek çözüm sunulabiliyor ancak denemediyseniz onu deneyebilirsiniz orj. yedekler üzerinde oynamadan.

Rehberi okuyup uyguladıysanız çözüm olmadıysa maalesef şu anlık başka bir çözüm bulunmuyor maalesef. Konu içerisinde medya formatları için bazı araçlar ile düşük şansla tek tek çözüm sunulabiliyor ancak denemediyseniz onu deneyebilirsiniz orj. Yedekler üzerinde oynamadan.

Reis peki sence kaç yıla Online ID çözebilen yazılım geliştirebilirler?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı