Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

  • Evet

    Oy: 25 24,5%
  • Hayır

    Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

    Oy: 52 51,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Ama ben çöğu resmi kurtardım diğer programlar ile
Kurtarma yazılımları çoğu zaman işe yaramaz. Kurtarabildikleri de çok az olur. Madem kurtardı fidyeciye vereceğin parayı programa verin, illegal yardım alamazsınız buradan.
 
merhabalar. konu sayesinde dertlerine deva bulanlar adına sana çok teşekkür etmek istedim. Bizim de laptopa. Kvag virüsü bulaştı 2 gün önce. 7 aylık yeğenimin doğumundan günümüze fotoğraflarının hepsi şifrelendi 😔 fotoğrafların açıldığını görmek harika bir şey olurdu kesinlikle.

MURAT5038 birkaç soru sormak istiyorum. Olay başımıza gelince haliyle o korkuyla hemen sistem geri yükleme yapma çalıştık ve işlemi bitiremeden yaklaşık 6 saat bilgisayar o şekilde kaldı ve başaramayınca bilgisayarı kapattık. Ertesi gün konu özel bir yazılım firmasına anlatıldı ve bilgisayara format attılar (sistem geri yüklemememiz gerektiğini yanlış yaptığımızı söylediler) tüm virüsten kurtulunduğu söylendi. Şimdi elimizde yeni formatlanmış bir bilgisayar var d sürücüsünde de sadece. Kvag uzantılı fotoğraflarımız ve videolarımız var. Başka hiçbir şey yok. Her klasörün için de OLUŞAN _README yazısının içinde para teklifi, dosyaların kurtarılacağı yazılar vs yazıyor ve en sonunda da your personel ID var sonu T1 değil sonu 0muo ile bitiyor. Bizim kimliğimiz. Kvag için verdiğiniz ve anlattığınız Stop decrypter_2.rar dosyası ile çözülemeyecek mi şimdi? Verdiğiniz mail adresine ve buraya örnek şifreli dosyaları atmak işe yaramaz mı?
 
dosyası ile çözülemeyecek mi şimdi ?
Maalesef. Kimliği dediğim şekilde t1 ile bitenler çevrimdışı kimliğe sahip demektir ve bunların sadece kurtarma şansı daha yüksektir.
verdiğiniz mail adresine ve buraya örnek şifreli dosyaları atmak işe yaramaz mı ?
Maalesef işe yaramayacaktır.
sistem geri yüklemememiz gerektiğini yanlış yaptığımızı söylediler
Doğru söylemişler. Geri yükleme zararlılarda çözüm değil zarar getirir. Hiçbir işlem yapmadan buradaki çözümleri denemeniz gerekirdi. Format sonrası kurtarma yazılımlarında güvenilir bir tanesini deneyip kontrol edebilirsiniz. Bunun dışında şifrelenmiş dosyalarınızı yedeklediyseniz beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.
 
Artık beklemekten ve çevrim içilerin de çözüleceğini umut etmekten başka bir şey yok o zaman.😔 Konuyu sık sık kontrol edelim gelişme olursa konuyu güncellersiniz muhtemelen değil mi ?

Minitool Power Data Recovery programının denerseniz bir ihtimal dosyalarınızı bulabilirsiniz. Mekanik HDD'ler daha başarılı sonuç alma olasılığınız vardır. Geçmiş olsun en azından ben kendi adıma öyle kurtarabildim.
 
Bizim tüm fotoğraflar d sürücüsünde idi format sonrası da öncesi de hiç silinme olmadı şifreli fotoğraflarda. Recovry programı bu evrede fayda sağlar mı?
 
Arkadaşlar merhaba, benim de bütün dosylarım .derp uzantılı oldu ,ne yapmam gerekiyor ,son derece üzgünüm son 2 gündür , emsisoft'un sitesinde .derp uzantısı için bir çözüm yolu henüz yok,zaten bu ransomware çok yeni çıktı herhalde ,ne yapmam lazım ,bilgisayara format attım dosyalarımı saklayarak,sonra kaspersky ,malsomware falan bunların hepsini çalıştırdım ama sorun düzelmedi , ne önerirsiniz ?
 

Geri
Yukarı