Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

  • Evet

    Oy: 25 24,5%
  • Hayır

    Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

    Oy: 52 51,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Hemen müdahale ettim ethernet kablosunu ve harici diskleri çıkarttım en azından onları kurtardım umuyorum. Henüz takmaya cesaret edemiyorum. Ne önerirsiniz?
Rehberi doğru yaptıysanız takabilirsiniz. Zarar görmemişse format sonrası kullanabilirsiniz.
Ayrıca böyle durumda VPN kullanmak avantaj sağlar mı? Virüsü yanıltabilir mi? Bir yerde öyle bir şeyler okudum da. (yabancı kaynaklarda)
Yanıltma, avantaj diye bir şey söz konusu değil. Yapacaklarınız rehberde yazılı.
 
2021'in ilk sorusunu sormuş olayım Murat Bey,

.coos uzantılı Crypto ile ilgili gelişme var mı ? Bütün arşivim gitmiş durumda kilitlendim. @Murat5038
Pek hayırlı olmamış sizin için 2021 :) Dediğin uzantıyı yeni ekledim zaten ve yeni varyant. Çıkar çıkmaz yakalanmışssınız.
Rehberde yazdığı gibi kimliğinize bağlı çözüm olacak mı olmayacak mı.
 
Pek hayırlı olmamış sizin için 2021 :) Dediğin uzantıyı yeni ekledim zaten ve yeni varyant. Çıkar çıkmaz yakalanmışssınız.
Rehberde yazdığı gibi kimliğinize bağlı çözüm olacak mı olmayacak mı.
Evet öyle oldu ve gerçekten sinir bozucu.

Bıraktığım bu linkte Emsisoft yetkilisinin sürekli destekte bulunduğunu gördüm ve .coos tarzı yeni türemiş ve henüz çözüme kavuşmamış cryptoların destek konusunu buldum.

Bu kişide sizin gibi takipte kalınmasını ve bulunduğunda çözüleceğini bildirmiş.Tek çözüm bu gözüküyor.Yardımlarınız için teşekkürler..
 
Sayın Murat 5038 Hocam .igal uzantılı dosya yeni bir virus Aralık 2020'de PC'ye bulaştı. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. C ve D de 700 GB dosyam şifrelendi.
Hocam .igal uzantılı dosya için çözüm var mı? Varsa hangi yolu izlemeliyim? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
 
Sayın Murat 5038 Hocam .igal uzantılı dosya yeni bir virus Aralık 2020 de PC ye bulaştı bana yardımcı olursanız çok sevinirim C ve D de 700 GB dosyam şifrelendi.
Hocam .igal uzantılı dosya için çözüm var mı? Varsa hangi yolu izlemeliyim yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ben de lalo uzantılıya bulaşmıştım. Keşke biri mucize bir program yapsa da kurtarsak dosyaları. Dünya kadar yılların dosyası avcumuzun içinde kilitli.
Piyasada 10 küsur program var, onlar da kurtarırsa fotoğraf gibi basit dosyaları kurtarıyor; bir ihtimal.
ilk önce bu konunun ilk sayfasında denileni yap. Sonra dediğim diğer bu alandaki programları dene. Nasıl olduğunu araştır yap. İşe yarayanları, buraya Murat'a rapor et.
 
Sayın Murat 5038 Hocam .igal uzantılı dosya yeni bir virus Aralık 2020 de PC'ye bulaştı bana yardımcı olursanız çok sevinirim C ve D de 700 GB dosyam şifrelendi ****
Hocam .igal uzantılı dosya için çözüm var mı varsa hangi yolu izlemeliyim yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Mail adresinizi paylşamayın özel yardım yasak. Konuyu okumadığınız belli oluyor. Konuyu baştan aşağı doğru düzgün okuyun var mı yok mu görürsünüz.
 
Sayın Hocam , çok doğru. Okumadan yazmıştım. Özür dilerim. İleri olan yaşıma verin. En az beş sefer okudum. Elinize, emeginize sağlık; çok güzel çalışma olmuş. Benim ve benim durumumda olan arkadaşlar için çalışıyorsunuz, size çok teşekkür ederim. .igal virusunun listede olmayan ancak çevrim dışı şifreli olarak yeni bir varyant uzantısı oldugunu gördüm. PC Kaspersky tarattım, şifreli dosyalarımın C ve D bulunan yedegini aldım. Konu başlığında 1 nolu araçla da tarattıgımda şifreyi çözmedi. ''Error'' verdi. Haftada bir bu işlemi tekrarlayacagım. Bilmiyorum doğru mu anladım.

Your personal ID:

0273omflAsdhki5CYQJzYwdGoFbUNdFKfmGNsIlSvH9Fl1SDDNyut1
 
Bilmiyorum doğru mu anladım.
Evet doğru anlamışssınız :) Okuyunca her şey mevcut konuda. Haftada bir değil ayda bir yapın onu. Yeni varyant değil varyantlardan biri.
Çevrimdışı olduğu için çözümü mümkün, yedeğini aldıysanız zararlı temizlendiğine göre ilerleyen zamanlarda çözüm çıkması daha muhtemel.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı