Stres testinde atmayan PC oyundayken restart atıyor

ardakarabalta

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim bilgisayarm restart atıp duruyor ama acıp direk değil.

Acıp Google DC gibi uygulamalarda sorun yok nadir ama genellikle oyunalarda restart atıyor ve PC acıldıgında goruntu gelmyor.

PC guc dugmesine basıp kapatıp acınca goruntu geliyor ben cok skıldım.

Bu sorundan artık resmen her şeyini degistim ilk basta eski bir ekran kartım vardı RX 570 onun yuzunden kapanıyor sanıyordum gittim ekran kartı aldım RX 7600 XT sonra restart devam etti bilgisayarcıya verdim.

O da dedi guc kayngı yetersiz 650W vardı 850W taktı devam etti cıldırdım.

Gene aynı kisiye verdim dedi devam ediyor kapanmaya 3 4 gun baktı iste test cart curt dedi ki anakartta dengesiz akım ne bir şey dedi iste kısacası anakartta sorun varmıs sizce dogru mudur?

Anakart 7 8 yıllık dogrudur ama oyuna falan girince niye kapansın ki? Google'da falan istedigim kadar acık kalsın sorun yok acaba anakart ısınınca bir şey falan mi oluyor diye dusunuyorum sanmam ama alacağım gibi duruyor dereceleri soracaksanız hiçbir sorun yok yukteyken bostayken falan cok iyi bilen kisiler yardımcı olursa sevirim sıkıntı durumdayım ya.

2 seçenek var arkadaşa katılıyorum RAM'leri sırasıyla çıkartıp Memtest'e sok eğer sorun yoksa anakart olma ihtimali yüksek olarak kalıyor ama tabii yine de kesin diyemeyiz.

Anakart degiceksem zaten onları da yapmak zorundayım ve beyaz akvaryum kasaya gecmeyi dusunuyorum belki hava akısı falan ama psikolojik oldu galiba saçma bir dusunce

Merhaba benim bilgisayarm restart atıp duruyor ama acıp direk değil.

Acıp Google DC gibi uygulamalarda sorun yok nadir ama genellikle oyunalarda restart atıyor ve PC acıldıgında goruntu gelmyor.

PC guc dugmesine basıp kapatıp acınca goruntu geliyor ben cok skıldım.

Bu sorundan artık resmen her şeyini degistim ilk basta eski bir ekran kartım vardı RX 570 onun yuzunden kapanıyor sanıyordum gittim ekran kartı aldım RX 7600 XT sonra restart devam etti bilgisayarcıya verdim.

O da dedi guc kayngı yetersiz 650W vardı 850W taktı devam etti cıldırdım.

Gene aynı kisiye verdim dedi devam ediyor kapanmaya 3 4 gun baktı iste test cart curt dedi ki anakartta dengesiz akım ne bir şey dedi iste kısacası anakartta sorun varmıs sizce dogru mudur?

Anakart 7 8 yıllık dogrudur ama oyuna falan girince niye kapansın ki? Google'da falan istedigim kadar acık kalsın sorun yok acaba anakart ısınınca bir şey falan mi oluyor diye dusunuyorum sanmam ama alacağım gibi duruyor dereceleri soracaksanız hiçbir sorun yok yukteyken bostayken falan cok iyi bilen kisiler yardımcı olursa sevirim sıkıntı durumdayım ya.

Bende yaşadım aynısını anakart a giden 24 pin kablo da bir kablo yanmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı