Stres testinde atmayan PC oyundayken restart atıyor

Sorun güç kaynağından kaynaklanıyor. Kardeşimle güç kaynaklarını takas ettik. Benimkinde sorun yok bu sefer onun ki reset atmaya başladı. İlerde benzer sorunu yaşayacak arkadaşlara selam olsun :)
Bende de aynı sorun var. Corsair 650 olanından var bende. Ekran kartı ve anakartım bugün servisten geldi bi problem yok dediler. Pc yi birleştirip tekrar deneyecem bakalım sorun hala devam ediyorsa psu yu yollarım servise. Sen ne yaptın ?

Boşuna uğraşmışsın. Sorunun PSU'da olduğunu belirtmiştim, ben PSU'yu garantiye verdim yeni FSP 800W verdiler G750M yerine. Sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna uğraşmışsın. Sorunun PSU'da olduğunu belirtmiştim, ben PSU'yu garantiye verdim yeni FSP 800W verdiler G750M yerine. Sorun düzeldi.

Merhaba bende de aynı sorun oluyor ama her oyunda değil sadece biraz ağır oyunlarda bende de Rampage 600W var güç yetiyor ama bende de reset atıyor PSU garantiye gitti ama sorun çıkmadı sence kesin PSU mudur işlemci anakart RAM değiştim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı