Dostum burdaki insanlar Asus önerir sana ben de sordum kaç kere almadan önce profilime girip bakabilirsin belki sen problem yaşamazsın ama ben seni uyarayım sen bilirsin.-ASUS ROG STRIX G15 G513RW-HF206
-Lenovo Legion 5 Pro 82JQ00GMTX.
Arasında kaldım. Sizce hangisini alayım ya da başka onerinzi var mı?
Dostum buradaki insanlar ASUS önerir sana ben de sordum kaç kere almadan önce profilime girip bakabilirsin belki sen problem yaşamazsın ama ben seni uyarayım sen bilirsin.
dostum lenovo ile asus arasında öyle WOO falan dev farklar yok fakat ben hep asus veya hp kullandım bunlar bu sektörün mercedesi bmwsi ise lenovoda tiguanı ne bileyim işte fiat egeasıdır hani bütçene göre bak bence teknolojik bir mağazaya git orda olan insanlar çok bilgilidir nerede oturuyosun bilmem de mediamarkta git özellikle onlar yardımıcı olurlar bilgi sahibi ol oturduğun yerden bir şey bulmak zordur her zaman ben öyle yaptım gittim asus vardı anlattı etti ki biliyodum da zaten aldım geldim memnunum da gayet güzelLenovo'yı kullanan,deneyimleyen olsa daha yararlı olurdu. Biraz araştırmam lazım.
Yardımlarınız için sağolun
Yaşadığım yerde teknoloji mağazası olarak bı Teknosa var. =(dostum lenovo ile asus arasında öyle WOO falan dev farklar yok fakat ben hep asus veya hp kullandım bunlar bu sektörün mercedesi bmwsi ise lenovoda tiguanı ne bileyim işte fiat egeasıdır hani bütçene göre bak bence teknolojik bir mağazaya git orda olan insanlar çok bilgilidir nerede oturuyosun bilmem de mediamarkta git özellikle onlar yardımıcı olurlar bilgi sahibi ol oturduğun yerden bir şey bulmak zordur her zaman ben öyle yaptım gittim asus vardı anlattı etti ki biliyodum da zaten aldım geldim memnunum da gayet güzel
Asus diyen var. Ama Asus kötü çok ısınıyor diyende var. Kullanıp deneyenler böyle söyledi.Marka değil de model olarak makarsak Lenovo Legion 5 Pro soğutması ile ünlü ve en iyilerden birisi. Bence Lenovo bu iki model arasından daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.