STRIX G15 vs STRIX Scar 15

Caner14

Megapat
Daha fazla  

@Artoria Pendragon @messinicocugu

Hocalarım bu iki laptop arasında kalmış durumdayız fiyat farkı da kafamızı karıştırıyor. Hangisini almak daha mantıklı? Sadece FPS oyunları için kullanılacak ve maksimum süre baş ağrıtmadan götürecek olanını seçmek istiyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu gibi durumda bu kadar pahalı bir dizüstü bilgisayarı önermiyorum toplasanız bile daha iyi performans alırsınız ama illaki almak isterseniz.

Bilgisayarda yöneldiğiniz konuya göre yardımcı olabilirim eğer ileride e-spor gibi bir şeyler düşünürseniz ama oyunla pek alakam olmaz e-spor istemem derseniz normal PC toplayabilirsiniz bence fiyatı çok yüksek benim perspektifimden bakarsak.

ASUS ROG STRIX Scar 15 (2022) G533​

15.6" inç düşük ileride monitor gerekebilir.
240 Hz ekranı var gayet akıcı.
Intel® Core™ i9 12900h karşıdaki Ryzen'e göre daha performanslı.
NVIDIA® GeForce® rtx™ 3070 Ti ile 3080 arasında kalıyorsanız kesinlikle 3080 derim arada uçurum gibi %15-20'lik render farkı var ama işlemci yüksek birbirlerini tamamlıyor :D
İki PC'de 32 GB RAM.
1TB SSD arttırılabilir ise güzel.

Özellikle laptop gerekli ise ASUS ROG ürünlerinden biraz daha kısılmış versiyonu da mevcuttur: ASUS Rog Strix G15 G513rm-hf266 Ryzen 7 6800h 16gb Ddr5 Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6 Inç Fhd 300hz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Son düzenleme:
Bu gibi durumda bu kadar pahalı bir dizüstü bilgisayarı önermiyorum toplasanız bile daha iyi performans alırsınız ama illaki almak isterseniz.

Bilgisayarda yöneldiğiniz konuya göre yardımcı olabilirim eğer ileride e-spor gibi bir şeyler düşünürseniz ama oyunla pek alakam olmaz e-spor istemem derseniz normal PC toplayabilirsiniz bence fiyatı çok yüksek benim perspektifimden bakarsak.

ASUS ROG STRIX Scar 15 (2022) G533​

15.6" inç düşük ileride monitor gerekebilir.
240 Hz ekranı var gayet akıcı.
Intel® Core™ i9 12900h karşıdaki Ryzen'e göre daha performanslı.
NVIDIA® GeForce® rtx™ 3070 Ti ile 3080 arasında kalıyorsanız kesinlikle 3080 derim arada uçurum gibi %15-20'lik render farkı var ama işlemci yüksek birbirlerini tamamlıyor :D
İki PC'de 32 GB RAM.
1TB SSD arttırılabilir ise güzel.

Özellikle laptop gerekli ise ASUS ROG ürünlerinden biraz daha kısılmış versiyonu da mevcuttur: ASUS Rog Strix G15 G513rm-hf266 Ryzen 7 6800h 16gb Ddr5 Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6 Inç Fhd 300hz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Yılın yarısından fazlasında işten dolayı dışarıda olduğum için masaüstü seçeneği bana uymuyor hocam. :)

Hocam almışken mux switch optimus seçeneği felan da olsun diyorum ama olmasa da olur mu ki siz ve ege hocam daha iyi biliyorsunuz ne yapayım?

Yılın yarısından fazlasında işten dolayı dışarıda olduğum için masaüstü seçeneği bana uymuyor hocam. :)

Hocam almışken MUX Switch optimus seçeneği falan da olsun diyorum ama olmasa da olur mu ki siz ve ege hocam daha iyi biliyorsunuz ne yapayım?

Attığım modelde MUX var zaten hocam.

Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.

Yanlış söylediler diye siparişi beklettim işten çıktım eve geldim şu an satıştan kaldırılmış. :)

Stokgelir muhtemelen birkaç güne ama bekleyemezsen Scar alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı