Şu an acayip sinirliyim

Aldatmak derken? Yani nasıl bir aldatma yakından görüşmeleri ya da sadece sanaldan mı bir ilişkileri vardı?

Gerçekten bu ne fark ediyor? Çok saçma bir soru. Ayrıca konu sahibinin cevabını aradığı soru değil.

Arkadaşlar, babam bundan 5-4 ay önce annemi aldattı ve annem de ben olduğum için babamı affetti ve su an çok kötü bir dönem geçiriyorum. Ders notlarım düşmüş halde ve babam bu konumdayken bile ders notlarım düşük diye beni azarlıyor. Cidden su an babamı dövüp küfür edesim var. Birileriyle paylaşmak istedim. Böyle bir durum yasadıysanız lütfen paylaşır mısınız?

Hocam bende aynı olayı yaşadım :( annem bir süre babamı idare etti ama artık dayanamadı ve boşandı. Şu anda mutluyuz. Hocam yine aynı olay olursa boşanmak daha iyi bir fikir olur.

Kendi aralarında halledilmiş olsa konu açmazdı değil mi? Ben sadece tavsiye de bulundum taktir onun. Ama terapist yararlı olacaktır.
Bende küçük bir eleştiri yapmak istedim. Hat safhaya gelmiş olabilir. Ama uzaktan aile içine bir şey demek yanlış olur mu bilmiyorum. Tabi konu açıp yardım istemiş. Fikir bizden karar arkadaştan.

Dediğiniz gibi terapist(psikiyatri) iyi olabilir.

Aile içinde olan her şey çocuğu da ilgilendirir. Babası annesini aldatmış ise aynı zamanda bir aileyi yıkmış demektir. Boşanmamış olmaları ortada yıkılmış bir aile olduğu gerçeğini değiştirmez.
Babanla kavga et mi deyim, babanı döv mü deyim? Ne demem lazım? Babası hata yapmış, şu an o adamın ne düşündüğünü, ne hissettiğini bilmiyoruz. Aile kurmak kolay bir şey değildir. Bu hem kadın için geçerli, hem de erkek için. Şimdi çocukları için bir arada olmaları gerekiyorsa olsunlar, ileride ayrılır.
Bakınız, annesi çocuğu için boşanmıyor, ama boşanmaları lazım. Kadına ''Sorun olmaz, kötü bir aile ortamında büyümektense boşanın güzel bir gençlik geçireyim.'' diyebilir, fikir sunmayacaksak neden konu var?
Sen, benim her söylediğimi terse çek diye var bu konu. Bu kadar atarlı olmanın anlamı ne? Ortada bakılması gereken bir çocuk var. İkisi de onun için duruma katlanıyor anlaşılan.

Baba olmak büyük bir başarı değil. Çoğu kişi üreyebilir. Ama şiddete başvurmak yanlış olur doğru.
Şiddet uyguladı diye bir babayı kötü göstermek hata bence. Çünkü baba çocuğu bu yaşına kadar getirmiş, çocuğunun iyi bir geleceğe sahip olması için çabalamıştır. Biyolojik olarak baba olmak kolay elbet ama maneviyat olarak baba olma duygusu çok farklıdır diye düşünüyorum.
Şiddet uygulamasının savunulacak tarafı yok. Şiddet uygulamasının da arkasında psikolojik sorunlar olduğunu düşünüyorum.

@wooper Sana tavsiyem babanı alıp konuşman, babanın derdini dinlemen. Sakin ol ve ileride pişman olacağın hiçbir şey yapma.

Arkadaşlar, babam bundan 5-4 ay önce annemi aldattı ve annem de ben olduğum için babamı affetti ve su an çok kötü bir dönem geçiriyorum. Ders notlarım düşmüş halde ve babam bu konumdayken bile ders notlarım düşük diye beni azarlıyor. Cidden su an babamı dövüp küfür edesim var. Birileriyle paylaşmak istedim. Böyle bir durum yasadıysanız lütfen paylaşır mısınız?
Anne baba ilişkisine karışma.

Anne ile babanız arasındaki sorun, onların sorunudur ve anneniz de kendini ifade edebilecek ya da neye, ne kadar tahammül edebileceğini bilebilecek bir kadındır. Tamam babanız hatalı ama bu hata annenize karşı yapıldıysa, kararı verecek de odur.

Burada, babanizın size yapmanız gerekeni hatırlatıp da sizin yapmamanızdan dolayı uyarması ile bu konunun bağlantısı nedir? Hata yaptı diye, sizi de uyarmasın mı?

Son düzenleme:
Babanla kavga et mi deyim, babanı döv mü deyim? Ne demem lazım? Babası hata yapmış, şu an o adamın ne düşündüğünü, ne hissettiğini bilmiyoruz. Aile kurmak kolay bir şey değildir. Bu hem kadın için geçerli, hem de erkek için. Şimdi çocukları için bir arada olmaları gerekiyorsa olsunlar, ileride ayrılır.

Sen, benim her söylediğimi terse çek diye var bu konu. Bu kadar atarlı olmanın anlamı ne? Ortada bakılması gereken bir çocuk var. İkisi de onun için duruma katlanıyor anlaşılan.
Hocam bunu kişisel algılamanıza hiç şaşırmadım, atarlı değilim sadece siz ''Karı koca arasına girilmez.'' diyen mahalle ablaları gibi davranıyorsunuz. İkisi de onun için bu duruma katlanmıyor, duruma katlanması gereken anne zaten, baba yan gelip yatmış anlaşılan. 2 para verip başından savmış, çocuğuna bakmamış. Duruma katlanan kişiler çocuk ile anne. Babanın keyfi gayet yerinde :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı