Şu an acayip sinirliyim

Hocam bunu kişisel algılamanıza hiç şaşırmadım, atarlı değilim sadece siz ''Karı koca arasına girilmez.'' diyen mahalle ablaları gibi davranıyorsunuz. İkisi de onun için bu duruma katlanmıyor, duruma katlanması gereken anne zaten, baba yan gelip yatmış anlaşılan. 2 para verip başından savmış, çocuğuna bakmamış. Duruma katlanan kişiler çocuk ile anne. Babanın keyfi gayet yerinde :)
Hâlâ daha boş konuşmaya devam ediyorsun. Mahalle ablaları aynı senin yaptığın gibi milletin derdine düşer, aile içine karışır. Ben, kendimi ilgilendirmeyen konulara burnumu sokmayı sevmem. Tavsiyemi verdim, söylenmesi gerekeni söyledim. Uygulamak ya da uygulamamak onların tercihi. Artık boş yapmayı kes çocuk.

Baba: Anneyle kavga edip, küfürleşip olay geçtikten bir kaç gün sonra babaya "Ben annemi sevmiyorum." dedikten sonra babanın "Annene saygılı ol lan köpek." diyerek sizi döven 1.derece akrabalık varlığıdır.

Hâlâ daha boş konuşmaya devam ediyorsun. Mahalle ablaları aynı senin yaptığın gibi milletin derdine düşer, aile içine karışır. Ben, kendimi ilgilendirmeyen konulara burnumu sokmayı sevmem. Tavsiyemi verdim, söylenmesi gerekeni söyledim. Uygulamak ya da uygulamamak onların tercihi. Artık boş yapmayı kes çocuk.
Bana göre de söylenmesi gereken o. Laflarına dikkat et lütfen :D senin deyiminle benim yaptığım ''Boş yapmak'' ise seninki de öyle, bilmem anlatabildim mi. ''Mahalle ablaları aynı senin yaptığın gibi milletin derdine düşer, aile içine karışır'' demişsin :D burada bizden bir tavsiye istiyor, ve olay gayet belli, bana göre verilmesi gereken tavsiye bu, pardon senin deyiminle ''Boş yapmak.''

Bana göre de söylenmesi gereken o. Laflarına dikkat et lütfen :D senin deyiminle benim yaptığım ''Boş yapmak'' ise seninki de öyle, bilmem anlatabildim mi. ''Mahalle ablaları aynı senin yaptığın gibi milletin derdine düşer, aile içine karışır'' demişsin :D burada bizden bir tavsiye istiyor, ve olay gayet belli, bana göre verilmesi gereken tavsiye bu, pardon senin deyiminle ''Boş yapmak.''
Yaşın biraz büyük olsa ne demek istediğimi anlardın. Söylenmesi gereken bir şey varsa onu sen söyleme, bırak aklı başında olan birisi söylesin. Babandan bir tokat bile yemediğin fazlasıyla belli oluyor asi çocuk. Şimdi sen istediğin kadar gül, eğlen. Göz ardı et butonuna basmak zor değil benim için.

Yaşın biraz büyük olsa ne demek istediğimi anlardın. Söylenmesi gereken bir şey varsa onu sen söyleme, bırak aklı başında olan birisi söylesin. Babandan bir tokat bile yemediğin fazlasıyla belli oluyor asi çocuk. Şimdi sen istediğin kadar gül, eğlen. Göz ardı et butonuna basmak zor değil benim için.
Hocam üstün açılmış çakralarınız ve falcı yeteneğiniz ile babamdan tokat yemediğimi anlamışsınız :D Maalesef bilemediniz. Gülüp eğlenecek bir durum yok maalesef. Aklı başında olan birisi olmadığımı da falcılıktan anlamışsınız galiba. Tebrikler, işe yaramadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı