Şu an bilgisayar almak mantıklı mıdır?

Makaleler
1
Arkadaşlar bu yaz PC alacaktım. Ancak fiyatlar çok arttı. Daha fazla artar mı yoksa düşer mi? Eskiden monitör dahil 3000 TL'lik sistem 4700 TL olmuş. İleride fiyatlar düşer mi? Yoksa şimdi alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu yaz PC alacaktım. Ancak fiyatlar çok arttı. Daha fazla artar mı yoksa düşer mi? Eskiden monitör dahil 3000 TL'lik sistem 4700 TL olmuş. İleride fiyatlar düşer mi? Yoksa şimdi alınır mı?
Fiyat düşmez normalde ama yeni ekran kartları ve anakartlar çıktığı için biraz düşer şimdiki nesil.

Bimdeki 4 tl'lik dondurma 7tl olmuş kardeşim mantıksız yani.

Burası Türkiye hocam, 4 bin TL'lik PC görürsün dersin ki iyi bari para biriktirip alırım 2-3 aya bakarsın o PC olmuş 5 bin o yüzden bu ülkede paran varsa yetiyorsa alabiliyorsan almak en mantıklısı, he ekstra indirim olur bir şey olur tabii ki beklersin özel gün vb. onun harici almak en mantıklısı.

Doğruyu söylemek gerekirse ne zaman alınacağı hiç ama hiç belli olmuyor. Kafa karışıklığı yaratması inanılmaz normal çünkü bu fiyatlara alınmaz diyorsunuz (ki bence %100 haklısınız) sonra bir bakmışsınız fiyatlar onun da iki katına çıkmış alınmaz dediğiniz fiyatı indirim diye görüyorsunuz. İleride ne olacağı hiç belli olmadığı için tavsiyem almanızdır. Şimdi alıp daha da fazla zarara girmeyin bence.

Kimse kesin bir şey diyemez. Haftaya kriz çıkacak belki. İstersen bekleme. Beklesen bile en fazla ekran kartın RX 5700 yerine RX 5700 XT olur fakat riske değmez bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı