Şu an bilgisayar toplanır mı?

Şu an ekran kartı ve RAM fiyatları aşırı derecede yüksek. Bilgisayar toplamak için uygun zamanlardan birinde değiliz. Eğer bilgisayara çok acil ihtiyacın yoksa, şu sıralar bilgisayar toplamanı tavsiye etmem.

Yaza kadar beklemen çok bir şey fark ettirmeyecektir. Zira Nvidia'nın Pascal Refresh mimarili ekran kartlarını bu yılın son çeyreğinde çıkaracağına dair söylentiler var. Eğer 2018'in sonuna kadar beklemek gibi bir düşüncen yoksa, bilgisayarını bu zamanlarda toplayabilirsin.

Çünkü yaza kadar ekran kartları fiyatlarında herhangi bir düşüş yaşanacağını sanmıyorum. Aksine yükselebilir de.

Özetle: Eğer bekleyeceksen 2018'in sonlarına kadar beklemeyi göze al, beklemeyeceksen de sistemi şimdi topla.

Şu an ekran kartı ve RAM fiyatları aşırı derecede yüksek. Bilgisayar toplamak için uygun zamanlardan birinde değiliz. Eğer bilgisayara çok acil ihtiyacın yoksa, şu sıralar bilgisayar toplamanı tavsiye etmem.

Yaza kadar beklemen çok bir şey fark ettirmeyecektir. Zira Nvidia'nın Pascal Refresh mimarili ekran kartlarını bu yılın son çeyreğinde çıkaracağına dair söylentiler var. Eğer 2018'in sonuna kadar beklemek gibi bir düşüncen yoksa, bilgisayarını bu zamanlarda toplayabilirsin.

Çünkü yaza kadar ekran kartları fiyatlarında herhangi bir düşüş yaşanacağını sanmıyorum. Aksine yükselebilir de.

Özetle: Eğer bekleyeceksen 2018'in sonlarına kadar beklemeyi göze al, beklemeyeceksen de sistemi şimdi topla.

Bence yeni nesil kartlar sene sonuna kadar kalmaz. Mart ayının sonunda GPU Tech konferansında duyururlar yaz aylarında da çıkar.

Bence yeni nesil kartlar sene sonuna kadar kalmaz. Mart ayının sonunda GPU Tech konferansında duyururlar yaz aylarında da çıkar.

Cıktığı zaman fazla bir fiyat düşüşü olacağını düşünmüyorum. Max. 30-40$ fiyat düşüşü olacaktır.
Tabi bunlar sadece öngörü bir gerçekciligi yok.Bence 1070 ve üstü kart alınıcaksa beklenmeli
alt kartlarda şimdi alınmalı görüşündeyim.Bende 1070'i bekliyorum.

Cıktığı zaman fazla bir fiyat düşüşü olacağını düşünmüyorum. Max. 30-40$ fiyat düşüşü olacaktır.
Tabi bunlar sadece öngörü bir gerçekciligi yok.Bence 1070 ve üstü kart alınıcaksa beklenmeli
alt kartlarda şimdi alınmalı görüşündeyim.Bende 1070'i bekliyorum.

Yeni nesil ekran kartlarının çıkmasını kastediyoruz. Stokların artırılmasını değil.

Bütçeye göre değişir. Düşük bütçeli sistemlerde mining sıkıntısı olmadığı için hala uygun sayılır. Yüksek bütçeli sistemler içinse tam bir hayal kırıklığı ekran kartları astronomik fiyatlardan satılıyor.

Peki yaza kadar beklenir mi? Uygun fiyatlı Intel sistem düşünüyorsan bekle. Öbür türlü bir anlamı yok.

Yeni ekran kartları konusunda yeni ekran kartlarının gelmesi direk gökten iner gibi üst - orta - düşük sistemler için gelmeyecek. Sistemin tam oturması 1 yılı bulur. Bu kadar beklenir mi? Hadi bekledin. O zaman dolar 5 TL olmayacağı ne malum. Belki şartlar daha da kötü olacak. Hepten hayal kırıklığı olabilir. Beklemenin üstüne.

En uygun zamanın mart nisan ayı ve sonrası olduğunu düşünüyorum.Gelecek yeni nesil ürünler geride bıraktıklarının fiyatında az da olsa düşüşe yol açacaktır.Ekran kartı ve ram fiyatlarının saçma olmasından mütevellit ''şu zamanda bilgisayar toplanmaz''

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı