Şu an Ekran Kartı Alınır mı?

kunduzbey

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Son 1 yılda ekran kartı fiyatları iyice arttı. Nvidia ve AMD ise ekran kartı fiyatlarının düşmeyeceğini, aksine yükseleceğini belirtti. Ben bu yaz bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat ekran kartı fiyatları artacağı için bir belirsizliğe düştüm. Fiyatlar yükseleceği için ekran kartını sizce şimdi mi almalıyım?

Öncelikle merhaba. Ben de yazda sistem toplamayı düşünüyorum. Sorduğunuz sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Acaba şuan piyasadaki ekran kartlarını yazda daha ucuza alabilir miyiz? Ya da 2018'in sonlarında çıkacak olan kartlar şuan ki, ekran kartı fiyatlarından ucuz olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Hangi kartı almayı düşünüyorsunuz? Şahsen ben olsam sıfır GTX 1060 6 GB yerine az daha zorlayıp 2. el garantili bir GTX 1080 alırdım. GTX 1050 Ti yerine ise temiz bir GTX 970 veya GTX 690 tercih ederdim. Sözün özü şuan piyasadaki çoğu kart fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Eğer alacaksanız ikinci ele yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.

Almanya'da GTX 1080 almak isteyen kişi (MediaMarkt'tan) maaşının az bir bölümünü harcarken Türkiye'de işin üstüne çok şey biniyor. 60.000 TL'lik fiyatla banttan çıkan araç 230.000 TL'ye satılıyor. O denli bir vergisi, kılı, tüyü var. Şuan piyasadaki hiçbir kart fiyatını hakketmiyor. Düşüncem 2.El'e yönelmenizdir.

Almanya'da GTX 1080 almak isteyen kişi (MediaMarkt'tan) maaşının az bir bölümünü harcarken Türkiye'de işin üstüne çok şey biniyor. 60.000 TL'lik fiyatla banttan çıkan araç 230.000 TL'ye satılıyor. O denli bir vergisi, kılı, tüyü var. Şuan piyasadaki hiçbir kart fiyatını hakketmiyor. Düşüncem 2.El'e yönelmenizdir.

En çok canımı sıkan olaylardan biri. Ürünlere geçir dolar kuru, vergi, bir de firmalar Türkler keriz bizde fiyat koyalım. Saymaya gerek yok, kısaca her şeye fazla fazla para veriyoruz. Üniversite okuyorum. Okulu bitirip de, biraz iş tecrübesinden sonra Amerika'ya, Kanada'ya gideyim diye düşünmeye başladım. Ne olacak bu halimiz ?

Ekran kartı fiyatları hala artacak diye duydum. Güzel bir indirimde alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben yıl sonunu beklicem galiba. Çünkü ekran kartı bütcem az (GTX 1050Ti düşünüyordum). 2018'in sonuna doğru 800-900TL civarında en iyi kart hangisi ise onu alırım artık. Umarım bu fiyata 1050Ti gücünde bir kart bulurum o zaman.

Ekran kartı için en fazla 1500 TL çıkar. Toplam bütçe 3600-3000 TL arası.

Bu arada technosistem diye bir site var orası güvenilir bir site mi? Fiyatlar fazlasıyla ucuz fakat dolandırıcı olabilme ihtimali şüphesi duyacak kadar fazla ucuz. Donanımhaber forumunda bir sürü kişi alışveriş yapmış. Kartlar gelmiş ama biraz geç gelmiş. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ekran kartı için en fazla 1500 TL çıkar. Toplam bütçe 3600-3000 TL arası.

Bu arada technosistem diye bir site var orası güvenilir bir site mi? Fiyatlar fazlasıyla ucuz fakat dolandırıcı olabilme ihtimali şüphesi duyacak kadar fazla ucuz. Donanımhaber forumunda bir sürü kişi alışveriş yapmış. Kartlar gelmiş ama biraz geç gelmiş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kartların geldiği hatta GTX 1060 6 GB alıp 1070 ti gönderdiklerini duydum ama güvenip güvenmemek size kalmış.

GTX 1050 Ti almak istiyorsanız şuan Vatanda anakart ile biraz daha ucuza alınıyor bana sorarsanız ekran kartını alıp bekleyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı