Şu an Ekran Kartı Alınır mı?

Evet çok düşündürücü. Satış sonrasında örneğin kart bozulduğunda benimle ilgilenirler mi ki? Bana bunu cevabı lazım. Bazıları savunuyor bazıları şikayet ediyor. Senin bir önerin varsa söyleyebilir misin?
Riske atmaya değmez sonuçta az bir meblağ değil.
Ben olsam -ki bulursam alacağım - Bu siteden almam
Abi senin bütçe ne kadar?

28 Şubat 2018 tarihinde ABD; dünya piyasasında paralarına daha da kâr katacaklarını açıkladılar ve yeni başkan ile çalışmalara başladıklarını belirttiler. Borsa ile ilgilenenler bu haberi almışlardır. Daha o gün dolar 3.81 oldu. Daha da artacak. Artık doların düşmesini kolay kolay beklemeyin ve yakaladığınız indirimleri kaçırmayın derim.

• Evga gtx 1060 veya Sapphire Rx 580 alıcam. Garantili faturalı kutusu açılmamış birkaç ilan buldum onları düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu arada bu iki karta en iyi hangi işlemci gider?

• Evga gtx 1060 veya Sapphire Rx 580 alıcam. Garantili faturalı kutusu açılmamış birkaç ilan buldum onları düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu arada bu iki karta en iyi hangi işlemci gider?
İntel tarafında i5 8600K, AMD tarafında R5 1600 iyi gidebilir yada i5 8400, R5 1400 alınabilir, eğer bütçeyi aşarsa. Bu arada RX 580 almanız performans açısından daha iyi olacaktır.[emoji5]

Ryzen 5 1400 daha uygun bana ya da Ryzen 5 1500x. Bunlardan birini düşünüyorum ama geri kalan parçaları haziranda alıcam. O yüzden bunları belirlemek biraz erken. Bu arada bu geri kalan parçalarda ekran kartları gibi artmaz inşallah.:):):):)

Ryzen 5 1400 daha uygun bana ya da Ryzen 5 1500x. Bunlardan birini düşünüyorum ama geri kalan parçaları haziranda alıcam. O yüzden bunları belirlemek biraz erken. Bu arada bu geri kalan parçalarda ekran kartları gibi artmaz inşallah.:):):):)
R5 1400 ile 1500x arasında pek bir fark yok. Zaten fiyatlarıda birbirine yakın 1400 almalısınız veya ikisinden de daha yeni nesil olan 2400G alabilirsiniz. Eğer şimdi 2400G alırsanız, ekran kartı piyasası çöküşte olduğu için biraz APU ile takılabilirsiniz.[emoji1] Benim tercihim 2400G olurdu.[emoji6]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı