Şu an için en ideal operatör hangisi?

Goat_69

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda Turkcell kullanıyorum ve çekim gücü olarak memnunum. Birkaç gün sonra tarife bitiyor ve fiyatlar uçuk GB de fazla vermiyor. Sizce TT veya Vodafone'a geçmek mantıklı mı? Çekim kalitesi olarak soruyorum. İstanbul Avrupa'da oturuyorum okulda bazılarının TT çekmiyor, bazılarının çekiyor, Vodafone'de insanlar çekmiyor diyor ama okuldakilerin çekiyor. Sizin fikriniz nedir?

Arkadaşlar şu anda Turkcell kullanıyorum ve çekim gücü olarak memnunum. Birkaç gün sonra tarife bitiyor ve fiyatlar uçuk GB de fazla vermiyor. Sizce TT veya Vodafone'a geçmek mantıklı mı? Çekim kalitesi olarak soruyorum. İstanbul Avrupa'da oturuyorum okulda bazılarının TT çekmiyor, bazılarının çekiyor, Vodafone'de insanlar çekmiyor diyor ama okuldakilerin çekiyor. Sizin fikriniz nedir?

Vodafone ve Türk Telekom kullanmış biri olarak Turkcell'de kalmanızı öneririm, çekiş gücü daha iyi, her zaman GB geliyor 2 seçenek verdiği için.

Vodafone kullanıyorum rezil hüsva oldum bence Vodafone'ye geçmeyin(internet çekmiyor, çekse de indirme hızı çok düşük, aşırı internet harcıyor). Türk Telekom da güzel çekim yerleri arttırıldı. Turkcell'de kalmanız daha mantıklı.

Vodafone kullanıyorum rezil hüsva oldum bence Vodafone'ye geçmeyin(internet çekmiyor, çekse de indirme hızı çok düşük, aşırı internet harcıyor). Türk Telekom da güzel çekim yerleri arttırıldı. Turkcell'de kalmanız daha mantıklı.
vodafonea geçme de dumanla haberleşsen daha iyi hiçbir yerde çekmiyor şehir içi bile sıkıntılı telle de alakası yok 2-3 telde de aynı durum ucuz diye geçtim pişmanım ver 50 lira fazla devam et

Al birini ötekinin kafasına vur. Biri çekim yönünde kalite verirken fiyat yönünden kafaya balyoz atar. Diğeri fiyat yönünden iyi iken kalite yönünden kanser eder. Yani hepsi bir arada paketli bir operatör yok.

Vodafone'a geçme de dumanla haberleşsen daha iyi hiçbir yerde çekmiyor şehir içi bile sıkıntılı telle de alakası yok 2-3 telde de aynı durum ucuz diye geçtim pişmanım ver 50 lira fazla devam et

Aynen hocam ben şimdi 140 TL'ye 7+3 GB tarifesine geçeceğim. Yarın SIM kart gelecek ve takıp kullanmaya başlayacağım. 60 TL fazla vereceğim Turkcell'e ve kaliteyi yaşayacağım.

vodafonea geçme de dumanla haberleşsen daha iyi hiçbir yerde çekmiyor şehir içi bile sıkıntılı telle de alakası yok 2-3 telde de aynı durum ucuz diye geçtim pişmanım ver 50 lira fazla devam et
Ama kafamı kurcalayan okuldaki vodafone kullananlar çok memnun hatta benimkinden iyi çekiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı