Şu an ne dinliyorsun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu şarkıyla insanlara Siyasal İslam ve genel İbrahim'den gelen dinleri anlatabiliyorsun.

Bu alemi gören sensin ile çıkışı veriyorsun oh kafan rahat, insan insana güzel davransında buluşalım ama nerde? Aslanlar kafeslerde.

Yaptırdığı sorgu güzel, severiz :)
Sorayım sana, 2019 Deutschland'dan sonra cidden yeni çıkan bir metal parça bulamadım.

Ülke bazında da değil sadece, sanat akımlarında da bozulmalar çok - hani phonk v.b sert sese sahip, sadece basit ritmlerden oluşan kendini sözle ve ezgi ile ifade edemeyen yığınlar çok.

Ha bir de "Doom" oyunu sağolsun kulaklar iyi oldu da, başka bir şey yok.

Neyse şununla geçiş yapayım 1997'i yazındaki akşamlara.

Sorayım sana, 2019 Deutschland'dan sonra cidden yeni çıkan bir metal parça bulamadım.

Ülke bazında da değil sadece, sanat akımlarında da bozulmalar çok - hani phonk v.b sert sese sahip, sadece basit ritmlerden oluşan kendini sözle ve ezgi ile ifade edemeyen yığınlar çok.

Ha bir de "Doom" oyunu sağolsun kulaklar iyi oldu da, başka bir şey yok.

Neyse şununla geçiş yapayım 1997'i yazındaki akşamlara.

Metal konusunda kesinlikle katılıyorum. Deutschland albümü belki de son dönemlerdeki ruh doyuran nadir albümlerdendi. We'll Be Back de diyesim geliyor ama bilemedim. (Megadeth)

Arkada açıp hayal dünyasına dalıyorum, harika bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı