Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Kasım 2020 #5.531 Arkadaşlar canlı ders linki atmayın. Az önce bakayım dedim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi geldi, az kalsın imana geliyordum
Arkadaşlar canlı ders linki atmayın. Az önce bakayım dedim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi geldi, az kalsın imana geliyordum
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 11 Kasım 2020 #5.532 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 11 Kasım 2020 #5.533 Recep Baltaş dedi: Arkadaşlar canlı ders linki atmayın. Az önce bakayım dedim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi geldi, az kalsın imana geliyordum Genişletmek için tıkla... Hocam, bizim yarın Bilişim Teknolojileri dersi var. Gelin de az hoca birkaç bi' şey öğrensin...
Recep Baltaş dedi: Arkadaşlar canlı ders linki atmayın. Az önce bakayım dedim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi geldi, az kalsın imana geliyordum Genişletmek için tıkla... Hocam, bizim yarın Bilişim Teknolojileri dersi var. Gelin de az hoca birkaç bi' şey öğrensin...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 11 Kasım 2020 #5.534 enes.wtp dedi: Hocam, bizim yarın Bilişim Teknolojileri dersi var. Gelin de az hoca birkaç bi' şey öğrensin... Genişletmek için tıkla... Link atarsan bakarım kenardan
enes.wtp dedi: Hocam, bizim yarın Bilişim Teknolojileri dersi var. Gelin de az hoca birkaç bi' şey öğrensin... Genişletmek için tıkla... Link atarsan bakarım kenardan
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 11 Kasım 2020 #5.535 Recep Baltaş dedi: Link atarsan bakarım kenardan Genişletmek için tıkla... Konu o kadar uzun ki, linklere bakmaya gittim bulamadım.
Recep Baltaş dedi: Link atarsan bakarım kenardan Genişletmek için tıkla... Konu o kadar uzun ki, linklere bakmaya gittim bulamadım.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #5.536 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.826 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 11 Kasım 2020 #5.537 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 11 Kasım 2020 #5.538 Bora Dere dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emin misin? Bunu dinlediğine. Bu olmasın?
Bora Dere dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emin misin? Bunu dinlediğine. Bu olmasın?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.826 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 11 Kasım 2020 #5.539 326001 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emin misin? Bunu dinlediğine. Bu olmasın? Genişletmek için tıkla... Bir şarkı bitiyor, diğerine geçiyoruz hocam. Senin de gözünden bir şey kaçmıyor ama
326001 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Emin misin? Bunu dinlediğine. Bu olmasın? Genişletmek için tıkla... Bir şarkı bitiyor, diğerine geçiyoruz hocam. Senin de gözünden bir şey kaçmıyor ama
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 11 Kasım 2020 #5.540 Bora Dere dedi: Bir şarkı bitiyor, diğerine geçiyoruz hocam. Senin de gözünden bir şey kaçmıyor ama Genişletmek için tıkla... Daha bitmesine 2 dakika var.
Bora Dere dedi: Bir şarkı bitiyor, diğerine geçiyoruz hocam. Senin de gözünden bir şey kaçmıyor ama Genişletmek için tıkla... Daha bitmesine 2 dakika var.