Yeni gördüm. İnsanlar garip...Hocam affedersiniz ama bunun gibi soytarıların değil şarkısını dinlemek zerre değer vermemek gerekir.
Beni kimsenin dinini ilgilendirmez isterse masaya tapsın fakat insanların dinine saygı duymayı öğrenmeli. Bunun gibi ırkçılar yüzünden dünyada bu kadar insan katlediliyor.Yeni gördüm. İnsanlar garip...
Edepsiz çok piyasada, tamam ülke genelinden farklı bir inanca sahip olabilirsin ama benim inancıma da saygı duyacaksın (ki sen azınlıksın sana saygı duymak bir yana seni adam yerine bile koymamak lazım ama dinleyicin çok fazla ve geneli araştırma nedir bilmeyen küçüklerim veya yaşıtlarımHocam affedersiniz ama bunun gibi soytarıların değil şarkısını dinlemek zerre değer vermemek gerekir.
Sonuna kadar katılıyorum.Bunun gibi ırkçılar yüzünden dünyada bu kadar insan katlediliyor.
Ülkede yaşı büyük olsa dahi gittiği yolu araştırmadan destekleyen çok kişi var. Edepsizliği Nirvana'ya taşıyan bir piyasa oldu mahvettiler rap'i. Her attıkları Tweet'te küfür olan kişilerden hiç bir şey beklemeyeceksin öyle bir kitle var ki iki kelime yazamayan,kafiyeden bir haber kişileri kısaca müzik cahillerini aramıza kattılar.Edepsiz çok piyasada, tamam ülke genelinden farklı bir inanca sahip olabilirsin ama benim inancıma da saygı duyacaksın (ki sen azınlıksın sana saygı duymak bir yana seni adam yerine bile koymamak lazım ama dinleyicin çok fazla ve geneli araştırma nedir bilmeyen küçüklerim veya yaşıtlarım).
Sonuna kadar katılıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.