Şu an ne dinliyorsun?

Eskiden böyle şarkılar vardı bir anda kayboldular tüm trap şarkılar dubstep şarkılar yerini EDM'ye bıraktı şu an çok fazla EDM şarkı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Good old days...

Yanlış anlayıp linç atmayın hemen de uzun süre metal dinleyince ağrı yapmıyor mu? Alışılıyor mu? :D
Şöyle söyleyeyim, ben müzik dinlemeden uyuyamıyorum. Uyurken de tahmin edileceği üzere Metal ve Rock dinliyorum, uyandığımda playlist bitmiş oluyor. Herhalde kulaklar alışıyor. Bi' zahmet de alışsın yani abim sayesinde 6 yaşından beri dinliyorum. :)

Düzenleme: Konu dışına çıkmamak adına bir şarkı daha.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ağrıtmıyor 7/24. Alıyor zaten uyurken çalmalı hatta 24 saatlik işe girdim o zaman bile çalıyordu Metallica, Megadeth veya Black Sabbath.
.

80'lerin grubu New Order'ın 2000'lerin başında çıkardığı parça. Videodaki gençler playback yapıyor. (İlk izlediğimde adamlar grubu çocuklarına devretmiş zannetmiştim, sonradan okuyunca öğrendim :p)

80'lerdeki en hit şarkıları ise bu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı