Şu an ne oynuyorsunuz?

Eski halini oynarken aldığım zevki şuana kadar hiçbir şey (oyun demiyorum) vermedi bana. Ama şuan dediğin gibi düz halini oynamak mantıksız PVP'siz gitmiyor.
Eskiden eğlenmemizin sebebi küçük olmamızdı. İşsiz gibi dolaşmak için çok vaktimiz vardı. Aslında oyun değişmedi, değişen bizleriz :) Ben hala o eski zevki alıyorum. TR P2W olmasa TR oynayacağım lakin hiçbir şekilde girilecek gibi değil, hileden geçilmiyor. Private serverlar kesinlikle çok daha başarılı. Oyunun dağıtıcı firmasından çok daha kaliteli serverlar var artık. Lakin oyundaki dengeyi ayarlamak çok zor ve insan bir yerden sonra sıkılıyor. Bazı eşikleri oyunda atlamak çok zor.
 
Oyun oynamıyorum :D Daha demin Modern Warfare 1'i tekrar bitirdim Griggs'in hs yemesi efsaneydi. 1. oyunu çok önceden oynamıştım tekrar oynadım ama sniper bölümünde Zakhaev'i vurduğumu hatırlıyorum ama son bölümde tekrar vurdum kafam karışık sanırım bir yerde altyazıyı kaçırdım.
" Contact Enemy Patrol Dead Ahead "
 
Geçenlerde anakartı yaktım apar topar hemen garantiye gönderdim tamir edildi dediler geçen bugün yarın ulaşır o zamana kadar Bloodborne oynuyorum tekrar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı