Şu an seçim olsa kime oy verirsiniz?

Hangisi?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 87 12,3%
  • Mansur Yavaş

Oy: 309 43,6%
  • Ekrem İmamoğlu

Oy: 40 5,6%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 62 8,8%
  • Abdullah Gül

Oy: 2 0,3%
  • Ali Babacan

Oy: 9 1,3%
  • Meral Akşener

• Doğu Perinçek

Oy: 5 0,7%
  • Bahçeli

• Öbür

Oy: 25 3,5%
  • Ümit Özdağ

Oy: 151 21,3%
  • Selahattin Demirtaş

Oy: 14 2,0%

• Oy verenlerin toplamı
    708
Keşke sende biraz okusaydın, her müslüman müslümandır ancak her müslüman mümin değildir. Mümin ve müslüman çok ayrı, müslüman, Allah’a ve peygamberlerine, kitaplarına inanana denir, mümin, Allah’ı kalbiyle kabul edene, mutluluk içinde ibadet edene denir.
Senin yaşın kaç? Ben bu kitabı okudum. Hacı laflarına karnım tok. Müslüman kuran ayetlerine ve Allah’a iman edendir. Öylesi, şöylesi yok. Türkiye sizin gibiler yüzünden böyle, herşeyi eğiyorsunuz.

Bir şey olmaz ya bu seçimde ümit özdağ'a veren ileri zekalı arkadaşlar sayesinde kazanır akp. Arkadaşlar siz şaka mısınız ya bu adam çok yanlış zamanda çıktı ortaya oyları bölüyor CHP'nin. Herkes CHP versin bu seçim ondan sonra baktık bu da olmuyor değiştirebiliriz oyları. Lütfen böyle bir saçmalık yapmayın.

Senin yaşın kaç? Ben bu kitabı okudum. Hacı laflarına karnım tok. Müslüman kuran ayetlerine ve Allah’a iman edendir. Öylesi, şöylesi yok. Türkiye sizin gibiler yüzünden böyle, herşeyi eğiyorsunuz.
Eğmek mi? Birde şu yazıları yazmadan en azından bir google’a yazın müslüman ve mümin farkı diye, bir çok sonuç çıkacaktır, ondan sonra yazarsan mutlu olurum.

“Göçebe Araplar biz iman ettik, diyorlar. Onlara de ki: Siz iman etmediniz. Fakat Müslüman olduk, deyin. Çünkü iman henüz kalplerinize girmedi.” (Hucurat: 14).

Bir şey olmaz ya bu seçimde ümit özdağ'a veren ileri zekalı arkadaşlar sayesinde kazanır akp. Arkadaşlar siz şaka mısınız ya bu adam çok yanlış zamanda çıktı ortaya oyları bölüyor CHP'nin. Herkes CHP versin bu seçim ondan sonra baktık bu da olmuyor değiştirebiliriz oyları. Lütfen böyle bir saçmalık yapmayın.

Sonuna kadar CHP. Hocam gözünüz sakın arkada kalmasın Z kuşağı gençleri gümbür gümbür geliyor 😍

Kendinizle çekiliyorsunuz farkında değilsiniz, “Müslüman kuran ayetlerin ve Allah’a iman edendir.” Ee siz demediniz mi geçen ki mesajınızda “Müslüman demek ile müslüman olunmaz”.

Halk TV ve FOX TV iyidir. Geri kalan vasat.
İkisi de solcu tv kanalı nedense 😒
Tarafsız kanalları seyretmeni öneririm.

Kendinizle çekiliyorsunuz farkında değilsiniz, “Müslüman kuran ayetlerin ve Allah’a iman edendir.” Ee siz demediniz mi geçen ki mesajınızda “Müslüman demek ile müslüman olunmaz”.
Çelişilen şey nedir? İyi bak. Kuran ayetleri yazınca okumuş olan kişiler kast ediliyor. Müslüman kişi kuranı okumuş ve uygulayan birisidir. Daha da açtık. Sen anlaman bunları boş ver gayrı.

Çelişilen şey nedir? İyi bak. Kuran ayetleri yazınca okumuş olan kişiler kast ediliyor. Müslüman kişi kuranı okumuş ve uygulayan birisidir. Daha da açtık. Sen anlaman bunları boş ver gayrı.
Çok üzgünüm ama “Kuran ayetleri yazınca okumuş olan kişiler kast ediliyor” burda ne demek istediğinizi anlayamadım, türkçe mealini yazabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı