Şu an Windows 11'e geçilir mi?

Bence de geçilebilir. Ben gayet memnunum.

Lan ne alaka Monster Abra A5 V16 sisteme sahibim 7000 liraya aldım ve cayır cayır açıyor.

Orada bilerek abarttım.

Hocam onu geçtim benim 2 GB RAM'i olan Intel atom N550 işlemcili 500 GB HDD'si olan sistemim nasıl Windows 11 kaldırdı hatta açtı.

VMware'ye mi kurmuş bu? Microsoft'un yalan olarak söylediği minimum gereksinimlerde bile minimum 4 GB istiyor 2 GB'ın kaldırması imkansız. Hele HDD'ye kurmuşsa geçmiş olsun artık.

Orada bilerek abarttım.

VMware'ye mi kurmuş bu? Microsoft'un yalan olarak söylediği minimum gereksinimlerde bile minimum 4 GB istiyor 2 GB'ın kaldırması imkansız. Hele HDD'ye kurmuşsa geçmiş olsun artık.

Doğru konuşmayacaksınız bu konu hakkında daha fazla lüzumsuzluk yapmaya gerek yok yol gözüktü sizin gibilere.

Orada bilerek abarttım.

Evet donma kasma var fakat dosya gezgini açıldığında yine fazla akıcı olmasa da girebiliyorum.

Doğru konuşmayacaksınız bu konu hakkında daha fazla lüzumsuzluk yapmaya gerek yok yol gözüktü sizin gibilere.

1659517812155.png

Git az ötede ağla.

ortalık savaş alanına dönmüş :D

@asd674 hocam sizinle birlikte kurmuştuk hatırlarsanız açıldı hatta duvar kağıdı falan değiştirip ayarlar sekmesine bakmıştık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı