Şu an Windows 11'e geçilir mi?

ableben

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2020
Mesajlar
2.347
Çözümler
5
Her gelen güncellemede daha performanslı ve iyi duruma geliyor. AMD sistemlerde sorun yapar tarzında yorumlar gördüm o konuda yorumlarınızı da bekliyorum. Ne dersiniz?
 
Her gelen güncellemelerde performanslı olduğu doğru. Fakat şu an geçmeyi doğru bulmuyorum. Şu anlık Windows 10'u ezecek bir yanı yok. 2023 gibi zamanlarda güncellemeler de tam oturduğu zamanlarda indirilmesi gerekli.
 
1-2 ay daha beklenmeli bence daha kararlı, hızlı ve sorunsuz olması için. Ben geçtiğim zaman Windows Gezgini çöküyordu. Performans olarak aynı Windows 10 kadar kaynak kullanıyor.
 
AMD işlemcili sistemlerde oluştuğu söylenen sorunlar yavaş yavaş gideriliyor zannedersem.

WİN.11 kullanabilmek için donanımın yeterli olması gerekir. Sorun yaşayanların çoğu donanımsal açıdan sorun yaşadılar bence. Mesela 7-8-9.Nesil sonraki İntel işlemcilerde WİN.11 pek sorun çıkartmadı. Kullanıcılar gayet memnun. İşletim sistemi kararlı ve stabil çalışıyor.

Forumda yazılan sorunları yaşamadım. Sadece bazı uygulamalar eksikti. WİN.10daki bazı kolaylıkları geliştiriciler geç ekledi. WİN.11, WİN.10'nun güncellenmiş üst bir yazılımın halidir sevgili arkadaşlar.

Android'ten çok etkilenmiş Microsoft :)
 
Son düzenleme:
AMD işlemcili sistemlerde oluşan sorunlar yavaş yavaş gideriliyor zannedersem.

Win. 11 kullanabilmek için donanımın yeterli olması gerekir. Sorun yaşayanların çoğu donanımsal açıdan sorun yaşadılar bence. Mesela 8-9.nesil sonraki Intel işlemcilerde Win. 11 pek sorun çıkartmadı kullanıcılar gayet memnun. İşletim sistemi kararlı ve stabil çalışıyor.

Çoğu kişi sırf iyi diyor diye kendin bile denemeden 11 geç mi diyorsun? Ben donanımlı bir bilgisayarda denediğimde boşta 4 GB RAM harcıyordu. Ayrıca iyi bilgisayara sahip bir arkadaşım Windows 11 geçince büyük bütçeli oyun açamaz olmuştu performans sorunlarından. Kısaca Windows 11 geçilmez.
 

Geri
Yukarı