Şu an Windows 11'e geçilir mi?

Tam ekran başlat menüsü ve Windows 10 tarzı görev çubuğu gelmediği sürece Windows 11'e geçmem ben. En azından bir opsiyon sunmaları lazım.

Benim için görev çubuğunun yerini ayarlama özelliği de önemli, alıştığım için üstte kullanıyorum.
 
Şu an windows.10 yüklü bilgisayardan bağlandım. Normalde görev çubuğunun hep altta olmasını isterim, ama bir çok kullanıcı yanda ya da üstte olmasını ister.

Windows.11 görev çubuğu ile ilgili geliştirilme aşamasında bir çok öneri sunduk Microsoft'a. Evet doğru. Görev çubuğu ayarlarını kullanıcıların isteği doğrultusunda ayarlama yapmadılar hala. 10daki görev çubuğu ayarları çok iyi 11'den.
 
Şu an Windows. 10 yüklü bilgisayardan bağlandım. Normalde görev çubuğunun hep altta olmasını isterim, ama birçok kullanıcı yanda ya da üstte olmasını ister.

Windows. 11 görev çubuğu ile ilgili geliştirilme aşamasında birçok öneri sunduk Microsoft'a. Evet doğru. Görev çubuğu ayarlarını kullanıcıların isteği doğrultusunda ayarlama yapmadılar hala. 10'daki görev çubuğu ayarları çok iyi 11'den.

Haklısın.
 
Ben tam hatırlamasam da ocak aylarında Windows 11'e geçmiştim. Hevesti tabii benimki. Aradan 2-3 ay sonra masaüstünde bile kasmalar olduğunu fark ettim. Özellikle arkadaşlarımın Windows 10 bilgisayarına bakınca duygulanmaya başladım ve bir formatla Windows 10'a geri döndüm. Windows 10 çok akıcı mükemmel işletim sistemi gerçekten. Dün tekrar Windows 11 kurdum çünkü 1 hafta içerisinde SSD alacağımdan zaten hard disk silinecek. SSD'ye ne kursam diye düşündüğüm için geçtim.

Direk olarak gözle görülür çok iyi bir fark olduğunu söyleyebilirim. Animasyonlar bir tık hantal hala, ama bilgisayarımda SSD olmamasına rağmen bence şu an çok akıcı. Yeni kurarken format atmadım bu arada Windows Update üzerinden kurdum. Benden geçer not aldı. SSD'ye Windows 11 kuracağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı