Şu an YouTube'da ne izliyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gezi kanalı arıyorsanız da kesinlikle tavsiye ederim. Berkoo adamdır.

@sanes, Cevher çok sağlam karakterdi. Dizinin senaristi de farkına varmış olmalı ki Cevher'i tekrardan diziye dahil ettiler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyun oynarken arkadan açıyorum Boost oluyor bana.

Henüz izlemeye başlamadım ama işlerimi bitirdikten sonra izleyeceğim. Ayrıca tüm seriyi takip ettim.

@sanes, Cevher çok sağlam karakterdi. Dizinin senaristi de farkına varmış olmalı ki Cevher'i tekrardan diziye dahil ettiler.

Dahil etseler ne olacak, bununla 2 sezondur dizinin eski tadı kaçtı. Eski kamera açısı mı dersin, eski karakterler mi dersin. Bu zamana kadar final yapmadılar ama en geç 2 sezon içinde final yapacaklarını düşünüyorum.

Diziyi final yapmamak için dizide kim varsa uyuşturucu bağımlısı yapacaklar resmen. Metin, Tunç hepsi uyuşturucuyu bir kere olsa da kullandı. Bakalım sıra kimde... Garip Kont'ta mı acaba? 🤔
@sanes.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı