Çözüldü Şu anda CS:GO oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakooo

Hectopat
Herkese merhaba. CS2'den bıktığım için arada CS:GO'yu özlüyorum. Şu anda oynama imkanım var mı? Tamamen erişime kapatıldı diye duymuştum. Online olmasa bile offline oynamak isterim. Var mı bir yolu?

Çözüm
Counter-Strike 2'nin Betalar kısmında "csgo_legacy - Legacy Version of CS:GO" seçeneği bulunuyor. İsterseniz bu seçeneği deneyebilirsiniz.
1719610509404.png
Eskiden soruyordu sanki ama artık sormuyor. CS:GO'yu bildiğiniz kapatmışlar, diğer konulara da göz attım da giren de var giremeyen de, şansımı deneyeyim, teşekkürler.
Beta katılımından CS:GO aktif edilmediğinde oyun başlatılınca direkt Counter-Strike 2 açılıyor.

1000 saati olan ve 5 yıldan fazlaca bir süre boyunca CS:GO oynayan biri olarak söylemeliyim ki CS2 ile arasında pek bir fark yok gibi geliyor. Hızlı, akıcı, trollerden ve hileden temizlenmiş bir oyun var karşımızda. Grafikler konusunda kimse kimseye laf söyleyemez zira renkler ve zevkler tartışılmaz diye bir gerçek var. Onun dışında gerekli ayarları ayarlandıktan sonra CS:GO'nun biraz Update yemiş hali gibi. Hızlanan, Fizikleri değişen -halen alışamadım- trolden ve ping problemlerinden arınmış temiz ve yepisyeni bir oyun var karşımızda. Benim düşüncelerim budur. Herkese iyi oyunlar, iyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı