Şu devirde PC toplamanın mantıksız olması

• Konuyu başlatan Silinen üye 310542
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 998
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 310542

Ziyaretçi
Dolar zaten almış başını gitmiş dur diyen yok. Yeni nesil konsollar çıkacak ki Xbox tarafı bayağı bir iddialı geliyor şu an. 10K harcayacağınız bir masaüstü sistemini size 6K gibi bir fiyatla verecek ve 5 yıl boyunca hiçbir donanım yazılım vs gibi saçmalıklarla uğraşmadan kullanabileceksiniz. Tabii bu söylemlerim oyun için PC toplayanlara. Yazılımcı, geliştirici, müzisyen, grafikçi vs adam gitsin toplasın. Ben oyun oynamak için sistem toplayanlardan bahsediyorum. Al bir Series X çekil kenara oyununu oyna geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolla PC'yi nasıl yanyana tutuyorsunuz anlamıyorum. Gamepad ile CS:GO (zaten konsolda yok diye biliyorum) Fortnite gibi oyunlar oynanmaz bence o klavye mousedaki zevki vermez. Konsola klavye takıp oynuyamıyorsunuz sayılı oyunlarda oynuyabiliyorsunuz sadece fakat PC'ye kol takıp oynuyabiliyorsunuz.

Dolar zaten almış başını gitmiş dur diyen yok. Yeni nesil konsollar çıkacak ki Xbox tarafı bayağı bir iddialı geliyor şu an. 10K harcayacağınız bir masaüstü sistemini size 6K gibi bir fiyatla verecek ve 5 yıl boyunca hiçbir donanım yazılım vs gibi saçmalıklarla uğraşmadan kullanabileceksiniz. Tabii bu söylemlerim oyun için PC toplayanlara. Yazılımcı, geliştirici, müzisyen, grafikçi vs adam gitsin toplasın. Ben oyun oynamak için sistem toplayanlardan bahsediyorum. Al bir Series X çekil kenara oyununu oyna geç.
Tam olarak doğru değil sonuçta klavye mousenin rahatlığını hiçbir konsol veremez.

Aradaki 4K farkın daha fazlasını yedek kol, pahalı oyunlar, online oyun oynamak için zorunlu aylık ödeme gibi şeylerle söke söke alacaklardır emin ol 😀

Bir de PC toplayanların tek amacı genelde oyun olmuyor. İnternette gezinmek. Office programı kullanmak için de kullanıyor. Konsolda böyle bir şey maalesef yok.

Aradaki 4K farkın daha fazlasını yedek kol, pahalı oyunlar, Online oyun oynamak için zorunlu aylık ödeme gibi şeylerle söke söke alacaklardır emin ol 😀

Bir de PC toplayanların tek amacı genelde oyun olmuyor. İnternette gezinmek. Office programı kullanmak için de kullanıyor. Konsolda böyle bir şey maalesef yok.

Mesela şu an Xbox One X 2500 TL'ye Vatan'da alınabiliyor sıfır kapalı kutu. Bununla Red Dead Redemption2 4K oynayabiliyorsun. Aynı oyunu aynı çözünürlük ve ayarlarda oynamak için en az 2 kat bilemedin 3 kat maliyetle PC toplaman lazım.

Mesela şu an Xbox One X 2500 TL'ye Vatan'da alınabiliyor sıfır kapalı kutu. Bununla Red Dead Redemption2 4K oynayabiliyorsun. Aynı oyunu aynı çözünürlük ve ayarlarda oynamak için en az 2 kat bilemedin 3 kat maliyetle PC toplaman lazım.
Hocam yapılabilinen işler sınırlı. Siz isterseniz alın oynayın, bırakın insanlar ne istiyorsa öyle yapsın.

Şöyle bir durum var. Konsolda oyunlar pahalı. Ücret ödemen lazım. Sadece oyun için alınır. Tabi sizin kararınız. Ama adam akıllı o fiyata bir sistem topladıktan sonra o sistemde de ayar kısarak yine 4-5 yıla kadar çıkarabilirsin sistemin ömrünü. Zannetmeyin her oyun aynı çözünürlükte, aynı kalitede geliyor konsollara. Basitinden bir örnek olarak The Evil Within. PS4'te oyunda black barları kaldırınca çözünürlük 1920x768'e düşüyor. Xbox'ta ise 1600x640'a düşüyor. Bilgisayarda da ayar kısarak yine götürürsünüz. Neyse isteyen istediğini alsın. İyi geceler herkese.

Mesela şu an Xbox one X 2500 Tlye vatanda alınabiliyor sıfır kapalı kutu. Bununla Red Dead Redemption2 4k oynayabiliyorsun. Aynı oyunu aynı çözünürlük ve ayarlarda oynamak için en az 2 kat bilemedin 3 kat maliyetle pc toplaman lazım ..bahsetmek istediğim bu
O konsolun yaptığı şey 4K (O da tam 4K olmuyor ama neyse 😀) medium ayarlarda 30FPS vermek. Bunu 3200-3300TL civarına alabileceğim bir PC ile yapabilirim. Üstüne de Xbox servislerine her ay 30TL ödemem. 2-3 kat gibi bir olay yok. PC uzun vadede daha kârlı bile oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı