Şu devirde PC toplamanın mantıksız olması

• Konuyu başlatan Silinen üye 310542
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 998
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela şu an Xbox One X 2500 TL'ye Vatan'da alınabiliyor sıfır kapalı kutu. Bununla Red Dead Redemption2 4K oynayabiliyorsun. Aynı oyunu aynı çözünürlük ve ayarlarda oynamak için en az 2 kat bilemedin 3 kat maliyetle PC toplaman lazım. Bahsetmek istediğim bu.

Bir 2500TL'de oyunlar için verirsin.

Amaç sadece oyun oynamak ise (oyun kolu ile) evet Xbox mantıklı ancak bilgisayarın bana verdiği zevki konsollar maalesef veremiyor.

Yahu tamam da CS , Fornite oynayan adam neden tonlarca para bayılıp sistem toplasın.
siz konuyu anlamadınız. CS oynamak için 10K harcayan mal ile tartışmam bile
Hem PS4 Pro, hemde bilgisayar sahibiyim. Eski bilgisayarım yanınca fiyatlardan dolayı yeni bilgisayar toplamayıp sizin mantığınızla PS4 Pro almaya karar vermiştim. Oyunları aşırı derecede ve gereksiz pahalı ama konsolu almıştım bir kere mecbur alacaktım ve aldım, belkide aldığım oyunlarla 2080 Ti'li sistem toplardım. Herşey çok güzel derken FPS oyunları gamepad ile daha zor olduğu için beni sarmamaya başladı. Klavye ve farenin rahatlığı hiç bir şekilde alamıyordum, diğer oyunlarda sıkıntı yoktu aksine bilgisayardan daha iyi oyun oynanıyor bence. Çoğu kişide konsolda FPS mağduru bu yüzden bilgisayara yöneliyorlar. Oynayan oynuyor tabikide ama oynayamayan için tam bir ızdırap. Konsolda rahatlığın acayip var ama bilgisayar kadar özgür değilsin. Bende zaten daha sonra bilgisayar topladım. Aradaki farkı arkadaşın dediği gibi fazlasıyla alıyor senden buna emin ol. Konsol zaten zararına satılan bir makina, kârını oyunlardan çıkarıyor.

Her iki tarafında kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Ayrıca Xbox'da her oyun desteklemese bile kendi içindeki emülatör ile tüm oyunlarda kol görevi görüyor. Tabii ki geliştiriciler FPS oyunlara klavye-fare ile giren oyunculara engelleyici yada yönlendirici tarzı entegrasyonlar uyguladılar bu süreçte.

Özellikle Xbox One ve toplanmış sistemi biri olarak konuşacak olursam, her iki tarafında tadı farklı. Konsol alana kadar bende konsol karşıtı bir insandın fakat Xbox One çok aşırı spesifik yazılımlara ihtiyaç duyulmadığı sürece birçok işi tek başınıza halletmeye yeterli geliyor. İnternette dolaşmak, Office Web üzerinden ofis işlerinizi halletmek, oyun oynamak, film veya video seyretmek gibi..

Ahlak kuralları çerçevesinde tartışmayı bilmeyen birisine neden mesaj yazarak vakit harcıyorsunuz ki. Bırakın kendi haline :)

Yatıp kalkıp FPS oynayan üstellik Online oynayan tabii ki konsol almasın.
Ben PC toplarsam Red Dead Redemption için toplarım, yeni çıkacak Witcher için toplarım. Ucuz grafikli oyunlar için toplamam. Bundan bahsediyorum ama bir türlü anlamadınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı