Su satarak PC toplamak

Bence bu yaşta çalışmaman gerekir. Anne baban boşa durmuyor sana yardımcı olmaları lazım. Zaten annen ve babanın buna izin vereceğini sanmıyorum.

Kanka çocugun maddi durumu iyi değildir belki zaten iyi olsa böyle bir konu açma gereği duymaz çocuk kendince ailesine yük olmadan bilgisayar almak istiyor taktir ettim.

Biz arkadaş arasında su satma işinin geyiğini hep yapardık. Birileri cidden kafaya koymuş demek. Eğer çok satmak istiyorsan sahilde sat. Hatta 20 tane sandviç yapıp 2.5 TL'ye satabilirsin.

İstersen her iş olur. Instada Starbucks Adem vardı. Starbucksta masa tutar 1 TL'ye yer verirdi.

Ama bana soracak olursan yapma daha 14 yaşındasın zabıta yakalar çoçuk polisine gidersin ilkinde affederler aileni çağırırlar utanırsın sonrada ailene derler ki zorla mı sattırıyorsun yaşamasam söylemezdim gerçekten, gerek yok ben kılpayı kurtuldum zabıtadan ondan sonrada bıraktım kuaföre girmeni öneririm tabii Suriye'li kardeşlerden bulabilirsen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı