Su soğutma önerisi

Mirkan Şenol

Kilopat
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Boş gezenin boş kalfası ...
Merhaba Technopat, Amd fx8350 işlemci kullanıyorum, soğutucu olarak da thermaltake frio extreme kullanıyorum. Isı sorunum yok fakat soğutucunun görüntüsünden ve çıkardığı sesden rahatsızım. Üstelkik ram soğutucusunu bu işlemci soğutucu ile kullanamıyorum.
Kasam her türlü hazır su soğtma sistemine uygun, f/p ürünü aramıyorum, soğutma performansı en iyi olan hazır su soğutma sistemini arıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

H110 daha iyi tabi.

Ama bulamazsan çok kasma gerek yok.

Bu arada H100 serisi eskidi artık, bir yeni seri olan H100i almalısın.

"i" harfi sayesinde yenilikler var. Soğutma performansı dışında, Soğutmanızı USB'den PC'ye başlayıp işlemci sıcaklıklarını kontrol etme, fan devirlerini kontrol etme, soğutucunuzun üzerindeki ışığın rengini ayarlamak gibi özellikleri var.

H100i ya da H110 al geç Mirkan ağabey. :D Arkadaşların da dediği gibi H110 bulamazsan çok dert etme, H100i al işlemciyi vurdur 4.5-5GHz'e. :D

Çok üst seviye. Artık gerek var mı bilmiyorum sana kalmış.

İşlemcin çok yüksek işlemci ise yani i7 serisi ve OC sınırlarını zorlayacaksan ve fiyat önemli değil dersen alabilirsin tabi.

Mesela benim param olsa şıp diye o soğutucuyu alırım. İhtiyaçtan dolayı değil, hevesden dolayı.

Eisberg 240l prestige nasıldır?
Buyur abi kendin gör;
index.php
index.php

Cooler Master Eisberg 240L Prestige review - Noise levels - Sound pressure readings

Sessizlik önemlidir yahu, hız aşırtma olmadan bu kadar sesli çalışıyorsa ohooo uzak dur. :D

Birde şey diyeceğim radyatörlerde hangisi kullanılması gerektiğini bilmiyorum ama hava akımı gerekiyorsa Corsair AF120 Quiet, normal bir fan gerekiyorsa da Corsair SP120 Quiet alırsın Corsair H110 ya da H100i'ye mevcut fanlarını değiştirme olarak oooh performans cillop. :D

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5755
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5759

Fiyatı önemli değil, zaten f/p ürünü aramadığımı belirttim. Biraz fazla sesliymiş eisberg. H110 ile arasında 4db var, 1 derece de sıcaklık farkı var ama değer. Eisberg alıyorum. Olmadı ebay'dan alırım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı