Su ürünleri mühendisliği okunur mu?

emreyanar35

Picopat
Katılım
18 Aralık 2023
Mesajlar
121
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam herkese sınava 3 ay gibi süre kaldı. Artık çöp mühendisliklere bakmaya başladım. Hedefim sayısal 200k idi ama yetismeyecek gibi. Bir de artık gitmek istiyorum. Sizce bu bölümü okumaya değer mi? Önerilerimizi bekliyorum.
 
Okunmaz. Is imkani kisitli. Bu bolumden 16 yil once mezun olan bir akrabam zar zor is buldu.

Bu arada 200K muhendisligi gozden cikardiysan en azindan 300K yapmaya calis da elle tutulur muhendislikleri zorla.
 
Pek bir bilgim yok bu bölüm için ama pişman olabilme olasılığı yüksek bir bölüm gibi duruyor

Selam herkese sınava 3 ay gibi süre kaldı. Artık çöp mühendisliklere bakmaya başladım. Hedefim sayısal 200k idi ama yetismeyecek gibi. Bir de artık gitmek istiyorum. Sizce bu bölümü okumaya değer mi? Önerilerimizi bekliyorum.
Hocam myolara girin eğer olmazsa
 
Merhaba. Su Ürünleri Mühendisliği son 8-10 yıldır çok az mezun veren bir bölüm olduğu için iş sahasının biraz arttığını düşünüyorum ama Sayısal ilk 200.000 hedefiniz için daha sıkı çalışmaya devam etmenizi öneririm.
 
Herkese selam arkadaşlar. 25 yaşındayım, üniversite okumak içimde hep UK'de kaldı. Bu yüzden üniversite sınavına hazırlanıyorum fakat TYT daha 35'li netlerdeyim, AYT yeni başladım. Bu sene hedefim ilk 200k ama gelmeyecek gibi görüyorum. Ama hala başarmak için çabalıyorum, günlük hayatta çalıştığım için gün içinde 3-4 saat vaktim oluyor. Asıl mesele, bir bölüm araştırdım: Su ürünleri mühendisliği, bu bölümle dalga vs. geçiyorlar ama ben bölümün içeriğini beğendim. Sizce bu bölüm okunur mu? Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla balık üretimi ile alakalı dalları var tuzlu su topu gibi sahte bir havyarın kutusu 400-500ken gerçeğini üretmek ne kadar karlı bir iş düşünün verim.
 
Kanka dalga geçtiklerine bakma sen. O popüler bölümleri okunanların çoğu boşta. Sen rekabetin az olduğu kulvarlara girmeye çalış. Ben de o mimarlık okudum. Alacağım maaş aynı ama biri 70 alıp atanırken benim 93+ almam lazım. Orman mühendisliği, ziraat mühendisliği gibi bölümler de KPSS puanı düşük kapatıyor. Onları da düşünebilirsin. En kötüsü memur olursun. Ya da fazla alım olan 2 yıllık bölümleri araştır. 2 yıl okuyup ön lisanstan KPSS'ye girip atanırsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı