Subathon saçmalığı hakkında

Daha fazla  
Son zamanlarda Twitch'in yeni bitki örtüsü ekrana herhangi bir video verip insanların karşısında uyumak. Sistem de şöyle işliyor: X bağışa yayın şu kadar uzar, X aboneye yayın bu kadar uzar. Bağış, abone gelmezse yayın bitiyor. Kendi kendime çok uyuz oldum nedense. Siz bu saçmalık hakkında ne düşünüyorsunuz veya size göre saçmalık mı?

İsteyen istediğini yapar da para cukkalamak için yapılmış gibi.

Zihinsel olarak problemli insan çok adamlar değerlendiriyor.
O yayınları yapanlara veya havuzdaki insanlara laf atmak saçma çünkü onlar birçok insandan daha zeki.
Parayı nasıl kazanacaklarını gayet iyi biliyorlar :)

Ben bunu ilk gördüğümde olay şöyleydi. Adam uyumaya çalışıyordu, bağış sesi de yüksekti. Bağış atılınca adam duyup uyanıyordu. İzleyiciler adamı uyutmamaya çalışıyordu. Baya zekice geldi başta açıkcası.

Klasik, sürekli aynı türde olan yayınların yanında güzel bir alternatif. İçi dolu dolu ve eğlenceli geçirilirse gayet de güzel olabilir. Ülkemizdeki yayıncıları pek takip etmediğimden nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama güzel örnekleri vardır illaki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı