Sizce hangisi mantıklı?
Hava Harp Okulu'nu 1. bitirmeye çalışıp subay olmak mı?
Doktor olmak mı?
Biliyorum zaten 1. Bitirmeye gerek olmadığını ama benim için daha gurur verici olur.Neden hava harp okulunu 1. bitirmeye çalışıyorsun, istersen sonuncu ol. Okula girdiysen ve mezun olduysan subaysın.
Doktorluk ve subaylık farklı şeyler, karşılaştırmak saçma olur. O disiplini, ağırlığı kaldırabileceğini düşünüyor musun?
O senin biliceğin iş tabi ki ama hiç kolay değil. İkisi de güzel meslek ama hayat, yaşam tarzı çok farklı. Hangisini istiyorsun asıl mesele bu. İkisinin de eğitimi eğer seviliyor ise yapılabilicek türden şeyler. Eğitimi geçtim, meslek hayatı çok zor olan iki meslek grubu. Sadece halk arasındaki prestijden kaynaklı istiyorsan olmamalısın. Hee ama gerçekten subaylık istiyorum diyorsan peşinden git, bırakma.Biliyorum zaten 1. Bitirmeye gerek olmadığını ama benim için daha gurur verici olur.
Teşekkürler cevabınız için. Zaten 9-10 yaşlarımdan beridir istiyorum subay olmayı.O senin biliceğin iş tabi ki ama hiç kolay değil. İkisi de güzel meslek ama hayat, yaşam tarzı çok farklı. Hangisini istiyorsun asıl mesele bu. İkisinin de eğitimi eğer seviliyor ise yapılabilicek türden şeyler. Eğitimi geçtim, meslek hayatı çok zor olan iki meslek grubu. Sadece halk arasındaki prestijden kaynaklı istiyorsan olmamalısın. Hee ama gerçekten subaylık istiyorum diyorsan peşinden git, bırakma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.