Arkadaşlar 4 yıllık iktisat mezunuyum ve bu sene subaylık başvurusunda bulunacağım. Ama sormak istediğim bir husus var. Üniversite 1. Sınıfta KYK yurdu çıkmamıştı. Dolayısıyla özel yurda yönelmiştim ve internet üzerinden yurtları araştırıyordum. Bütçeme göre seçenekleri 2 yurda kadar indirmiştim. Bir yurt okuluma uzak olduğu içinde ucuz olsa da onu da eleyip sayıyı bir yurda indirmiştim. Sonrasında telefon ile kayıt olup bir miktarda PTT'den şahsa havale yapıp peşinat ödemiştim ki bu peşinat yurt yıllık ücretinin 3/2 oranındaydı. Daha sonra okul açılınca yurdun bulunduğu şehre gittim ve yurda adım attığım an malum dini görünüm altında örgüt olan yapıya istemeden de olsa yurdun da kalarak kıyısından da olsa bulaşmış bulundum. Peşinat verdiğim içinde çıkamadım ki maddi olarak zor durumdaydım. Fakat resmi kayıt için istedikleri hiçbir belgeyi onlara vermedim dolayısıyla resmi olarak o yurtta kalmadım. Bunun dışında malum yapı ile uzaktan yakından bir alakam bu olaydan önce ve sonra da olmadı. Zaten Atatürkçü bir aileden gelmekteyim. Gene de subaylık için geleceğimi etkiler mi, fikri ya da benzeri bir olay ile karşılaşan bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: