Subliminallerle değişim gerçek mi?

Hayır tarikat değiliz kısaca şu bu videoda yağmur sesleri gibi sesler var ve onun altında insanın duyamadığı subliminal mesajlar var bu mesajlar ileten rengi açılıyor mu diye sordum.

Ten rengi ise koyultanı varsa alırım bir dal. Yazın güneşlenmekten kurtarır. Yalnız şeyi soracağım şimdi monitör 24inç bu komple kafayı ve boynu mu beyazlatıp karartıyor yoksa tüm vücudu mu? Amele yanığı olmayalım bir de. Videoyu açıp vücudumuzun çeşitli bölgelerine tutacaksak kaç seans yapacağız onu da yetkili arkadaşlar cevaplarsa iyi olur. Sonra bağrı açıp bilgisayar önünde soyunuyor gibi olmayalım, cümle aleme rezil oluruz.

Son düzenleme:
Bir arkadaş subliman mesajlı video ileten rengini açmaya çalışıyor. Bu gerçek mi? Örnek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, video gerçek. Özellikle dakika 14:38 ve 21:35'deki kısımlar çok etkileyici, dikkatli dinlerseniz anlarsınız.

Bir arkadaş subliman mesajlı video ileten rengini açmaya çalışıyor. Bu gerçek mi? Örnek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen benim arkadaşım subliminal ile kendini 3 ayaklı zenci yaptı ve direk işe alındı.

Hayır tarikat değiliz kısaca şu bu videoda yağmur sesleri gibi sesler var ve onun altında insanın duyamadığı subliminal mesajlar var bu mesajlar ileten rengi açılıyor mu diye sordum.

Kısaca şu bu videoda yağmur sesleri gibi sesler var ve onun altında insanın duyamadığı subliminal mesajlar var bu mesajlar ileten rengi açılıyor mu diye sordum.

Ya adam benim dayımın çabuk uyumak için açtığı yağmur sesini koymuş sonra videoya yok subliminal falan yazmış sizde inanıyorsunuz vallahi komik bir durum gerçekten.

Ya adam benim dayımın çabuk uyumak için açtığı yağmur sesini koymuş sonra videoya yok subliminal falan yazmış siz de inanıyorsunuz vallahi komik bir durum gerçekten.

Videoyu indirip sesi inceledim, sessiz kısımda hiçbir ses eklentisi yok. Buna inananların olduğunu bilmek üzücü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı