Sünnet anılarınızı anlatın

Hocam yanlış anlamayın de sizin konular hep niye belli mekanlarla alakalı oluyor benim şey vardı hastanede sana cola içirecez demişti bende annem içme tanımadığın birileinden diye zorluk çıkarmıştım içtim sonra.

Sonrasını hatırlamıyorum birkaç hafta çadırı dikik şekilde gezdim.
 
Sağ sol ve ortadan birer adet uyuşturucu ile uyuşturup kesmişlerdi. Bir de anlık bir hata yüzünden babamın kolundan sıyrılıp kesim halini görmüştüm. Tramvay sebebi vallahi.

Balta...
Benimki anca onunla kesilirdi zaten.
Kimse size sizinki çok küçük makasla keseriz demedi zaten.
 
Annem babam ve halamla sünnet olmaya gidiyordum daha 7 yaşındaydım sonra beni aldılar ve ardından 2 çocugu daha aldılar 3 tane sedye ile bizi odaya koydular ve ben ortadaydım uykum gelmiş gibiydi gözlerim kapanıyordu sonra bir baktım karşıda kamera görüntüleri var annem babam ve halamı izliyordum ve b. An doktor gelip beni kucağına alıp yatırdı ben korkudan doktora dedimki beni bayıltacak mısınız dedim oda evet dedi sonra bir kadın bir doktor geldi elinde iğne vardı sakin dur tamammı diyerek iğnehyi soktu iğneden korkmam dedim içimden (zaten korkmuyordum) sonra vurdu ve ben kafamı ışığa doğru yönelttim ve sanki beni bir şey i. Çin'e çekiyormuş gib bir şey oldu bayılmışım sonra bir baktım beni sünnet etmiş doktor sonra dedimki ben bunlara bir numara yapayım dedim sonra hiçbir şey göremiyorum diyp ağlama numarası yaptım annem ağlıyordu: Wqwqw sonra şakayaptım size demeyi unutmusum kaç sene sonra söylüyorum bunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı