Gitmedim ama daha önce böyle bir sorun yoktu sünnet olduktan sonra başladı.
Hocam bunu siz bilemezsiniz, üroloji bölümü neden var?
Gitmedim ama daha önce böyle bir sorun yoktu sünnet olduktan sonra başladı.
Penis senin penisin alo. Neresi iğrenç anlamadım. İnsanlar mutlu yaşıyor sünnet olmadan. İğrenç falan değil bu arada. Çok şaşırdım böyle bir yoruma.Ve sünnet olmak gayet mantıklı diğer türlü çok iğrenç bir şey.
11 sene geçmiş, 7 yaşındaki fizyolojine mi sahipsin? Nasıl bir mantık bu? Biri de demiş çocuğun tercihine bırakalım. Şaka gibi.
Bilimsel olarak hiçbir dayanağı yok işlemin. Yararlarının aksine zararları daha fazla. Araştırırsanız göreceksiniz. İslam'da da keza yok zaten böyle bir uygulama. Doğuştan veya yaratılıştan neye inanıyorsan ona göre yorumlayabilirsin böyle gelen bir şeyi insan eliyle yok edilmesi değiştirilmesi saçmalık.
Kardeşim o penisin derisi uzun olunca ne kadar iğrenç olduğunun farkındasındır umarım he öyle seviyor isen lafım yok.Penis senin penisin alo. Neresi iğrenç anlamadım. İnsanlar mutlu yaşıyor sünnet olmadan. İğrenç falan değil bu arada. Çok şaşırdım böyle bir yoruma.
Bilimsel olarak bakarsak yaptığımız birçok şeyin hiçbir dayanağı yok zaten. Sünneti savunduğumdan değil cümle saçma geldi o yüzden. Zararı ne ki? Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
Reis nesi iğrenç anlat da dinleyelimArkadaşlar burada işte kendi isteği ile sünnet olsun falan diyorsunuz da 17 18 yaşında sünnet olmak saçma değil mi? Ve sünnet olmak gayet mantıklı diğer türlü çok iğrenç bir şey.
Aynen içinde idrar birikiyor, yapışıyor. Pislik içinde kalıyor. Kesilip, atılması lazım.Kardeşim o penisin derisi uzun olunca ne kadar iğrenç olduğunun farkındasındır umarım he öyle seviyor isen lafım yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.