Sünnet sonrası acı ve hissizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
11 sene geçmiş, 7 yaşındaki fizyolojine mi sahipsin? Nasıl bir mantık bu? Biri de demiş çocuğun tercihine bırakalım. Şaka gibi.

Senin mantığına göre nasıl işliyor bu peki? Neye göre haklı buluyorsun bu uygulamayı? Dayanağın ne?

Bilimsel olarak hiçbir dayanağı yok işlemin. Yararlarının aksine zararları daha fazla. Araştırırsanız göreceksiniz. İslam'da da keza yok zaten böyle bir uygulama. Doğuştan veya yaratılıştan neye inanıyorsan ona göre yorumlayabilirsin böyle gelen bir şeyi insan eliyle yok edilmesi değiştirilmesi saçmalık.

Bilimsel olarak bakarsak yaptığımız birçok şeyin hiçbir dayanağı yok zaten. Sünneti savunduğumdan değil cümle saçma geldi o yüzden. Zararı ne ki? Gerçekten bilmediğimden soruyorum.

Ayrıca eklemeyi unuttum sünnet edilirken 1 kere dikişlerim patladı sonra geri dikti adam.

İlk bir hafta oluyor öyle şeyler. Sonra bir şeycikler kalmıyor. Lakin bünyeye göre iki haftayı da bulur iyileşmen.

Penis senin penisin alo. Neresi iğrenç anlamadım. İnsanlar mutlu yaşıyor sünnet olmadan. İğrenç falan değil bu arada. Çok şaşırdım böyle bir yoruma.
Kardeşim o penisin derisi uzun olunca ne kadar iğrenç olduğunun farkındasındır umarım he öyle seviyor isen lafım yok.

Bilimsel olarak bakarsak yaptığımız birçok şeyin hiçbir dayanağı yok zaten. Sünneti savunduğumdan değil cümle saçma geldi o yüzden. Zararı ne ki? Gerçekten bilmediğimden soruyorum.

Bilmediğin bir şey hakkında saçma diye yaftalama o zaman dostum araştır. Neler kaybettiğini bilmiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı