Açıklayamayacağın zamanda böyle mesajlar atarsın.
Dostum geceyle ne alakası var belki adam gündüz uyuyup gece hayatını yaşıyor ne kadar cahilce yorumlar bunlar böyle.
Tamam.
Açıklayamayacağın zamanda böyle mesajlar atarsın.
Dostum geceyle ne alakası var belki adam gündüz uyuyup gece hayatını yaşıyor ne kadar cahilce yorumlar bunlar böyle.
Bencede, sorgulama yoksa dininden çıkarsın. İyi forumlar.Vardır bir bildiği şimdi burada Allah'ı mı sorgulayalım kardeşim. Gece gece bir de günaha girmeyeyim. Kısmet olursa sorarım senin için.
Oha ilk kez bir şey duydum. Bu yaşa geldim. Vay anasını. Teşekkürler bilgilendirme için.Evet kız sünneti de var.
Yazik, tek kelimeyle yazik. Bu forumda çocuk haklarini hice sayanlari görmek cidden üzücü.
Sosyal eskiden böyle değildi. Şimdilerde bir şey oldu, konuya mesaj yağıyor ama içleri boş. Geçenlerde bir konuda daha oldu aynısı. Görüşlerine katıldığım insanlara bile sinirlendim. Hiçbir altyapısı olmayan insanlar birkaç güvenilir (!) siteden okudukları bilgiyle gelip burada saçmalıyor.Şimdiden 8 sayfa olmuş bile, elde tutulur bir konuşma yaşandı mı?
Niye? Sadece sizin kıyaslarınız mı en doğru olan? Hadi saçı sakalı tırnağı geçtim aşı denince aklınıza ne geliyor?Yazik, cinsel saglik gibi bir unsuru karsilastirdigi orneklere bak.
Yatakta görüyorsun aradaki farkı!Ben çok bir zarar olacağını düşünmüyorum sünnet olmanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.