Sünnet yasaklanmalı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerekçen nedir dostum? Her türlü görüşe açığız, özgür ülkeyiz, güya düşünce özgürlüğü var. Ayet paylaşınca mı zorumuza gidiyor? :)
Dinim çocuk istismarını destekliyorsa ben de buna uyarım mı demeye getiriyorsun?
 
Neden istismar olsun ki ?

Dövmüyoruz, cinsel bir istismar etmiyoruz ya da üzerinden para kazanmıyoruz.
Hatta bu devirde, daha bir kolay sünnet olmak.

Bu dinin gereği.
Sanki Peygamber gelmemiş gibi, her şeyi sormaları çok saçma artık ve kıyametin bilinen alametlerinden biri de; eski alimlerin artık cahilmiş gibi yargılanmaları. Yani, insanlar zevk veren her şeye engel koşan bir şey karşılarına çıkmasın aman.

1. Bu konuyu sorgulamana neden olan, Batı'nın, eskiden sömürdükleri, tecavüz ettikleri dünyalara bedel Afrika Kıtası, Peygamberler diyarı başkenti Kudüs olan Filistin'i ve sömürülmekten zevk alan Hindistan halkına neler yaptıklarını da araştır.

2.İslam'ın her şeyi insanları yola sokmaktır. Bu yalan bir din olsa, Peygamberler insanları bile kandırsa, bilimin yüzde 80'i gerçek olarak kabul ettiği ve yüzde 20'sininde şu an ispatlayamadığı Kuran'ı Kerim'e rağmen yalan bir dinse, amacı yine insanları yola sokmaktır.
 
Boş konu, boş muhabbet bence kapanmalı. Zorla yaptıran yok, istemeyen olmasın. Zararlı bir şey değil aksine faydalı bir şey. Bunca yıllık belki de en eski geleneklerden birisini değiştiremessin.
Bende istemeyerek oldum mesela? Napıyım? İleride benim gibiler olmasın diye birazcık çaba gösteriyorum.
 
Bende istemeyerek oldum mesela? Napıyım? İleride benim gibiler olmasın diye birazcık çaba gösteriyorum.
Ya hocam istemeyerek oldunuz da ne kaybettiniz? Ne zararını gördünüz? Cinsel tacize mi uğradınız? Sırf boş yere nasıl polemik yaratırım diye düşünen bir tayfa dolu bu sosyal. Faydalı bir şey ayrıca.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı