Süper güç olmak nasıl bir şey?

Her şeyi satın almak, her yere kendi adamlarını yerleştirmek. Her şeyi kendi himayen altında barındırmak. İnsan Tanrı gibi olmaya ne kadar yaklaşırsa o kadar da Tanrıdan kopuyor. Yozlaşma, yolsuzluk, güce tapma, satanik ritüeller. İsrailoğulları buna en büyük örnektir.

Her şeyi satın almak, her yere kendi adamlarını yerleştirmek. Her şeyi kendi himayen altında barındırmak. İnsan Tanrı gibi olmaya ne kadar yaklaşırsa o kadar da Tanrı'dan kopuyor. Yozlaşma, yolsuzluk, güce tapma, satanik ritüeller. İsrailoğulları buna en büyük örnektir.

Adı da güç zehirlenmesi

Adı da güç zehirlenmesi
Az önce Riot'un kime satıldığına baktım, Tencent'e satılmış, Tencent'in en büyük hissedarına baktım. Prosus çıktı karşıma, Prosusun da çatı firmasına baktım Naspers diye bir şirket çıktı. Peki bu NASPER'in sahibi kim diye baktım, Jacobus Petrus "Koos" Bekker diye bi adam, soyisminin kökenine baktım. Yahudi.

Bi iki seneye kalmaz GTA VI çıkacak, gidin Rockstarın üst firmasına Take-Two Interactiveye bakın. Hissedarlarına bakın. Her taşın altından çıkıyorlar.

Yapı değil Liyakat ve Pragmatizm'in getirdiği rahatlık ve kendine güvenme durumu. Sadece bir süper güç değil bir Dünya gücü. Liyakat ve Meritokrasi'nin yararları. Sen şu benim adamım şu benim amca oğlum dersen yüzyıllardır kurtulamadığın bataklığa daha fazla batarsın batmaya da devam edersin. Bir ülkenin yolunu ve görevini kader gibi bir deli saçmasına bağlarsan yok olursun. Balkan savaşları neden kaybedildi? Türk halkı neden kaybetti? Gerçi ders kitaplarında bile yenilgilerimiz için zart zurt şu şuna he dedi şu şuna yok dedi diye inanması güç sebeplerden yenildiğimizi söylüyorlar ki o da eğer lütuf edip söylüyorlarsa genellikle biz hiç yenilmemişiz başkası yenilmiş kabak bize patlamış.

Hileli Age of Empires 2 oynamak gibi bir şey.
1757582888991.png
Wololo!

Hileli Age of Empires 2 oynamak gibi bir şey.

ABD bize hava savunma sistemi satmadı biz de gittik düşman ülkeden aldık onlarda F35 ambargosu koydular bunun gibi şimdi de F16 takebimize cevap yok sadece bizimle de alakası yok batıda da çatlaklar var eski birlikten eser yoktu Ukrayna savaşına kadar geçmişteki itiraflarda bunu destekliyor

Yapı değil Liyakat ve Pragmatizm'in getirdiği rahatlık ve kendine güvenme durumu. Sadece bir süper güç değil bir Dünya gücü. Liyakat ve Meritokrasi'nin yararları. Sen şu benim adamım şu benim amca oğlum dersen yüzyıllardır kurtulamadığın bataklığa daha fazla batarsın batmaya da devam edersin. Bir ülkenin yolunu ve görevini kader gibi bir deli saçmasına bağlarsan yok olursun. Balkan savaşları neden kaybedildi? Türk halkı neden kaybetti? Gerçi ders kitaplarında bile yenilgilerimiz için zart zurt şu şuna he dedi şu şuna yok dedi diye inanması güç sebeplerden yenildiğimizi söylüyorlar ki o da eğer lütuf edip söylüyorlarsa genellikle biz hiç yenilmemişiz başkası yenilmiş kabak bize patlamış.

Alakasız bu konuyla ama İstanbul depremi de olacak tedbirimizi aldık mı aldık başka çaresi yok

ABD bize hava savunma sistemi satmadı biz de gittik düşman ülkeden aldık onlarda F35 ambargosu koydular bunun gibi şimdi de F16 takebimize cevap yok sadece bizimle de alakası yok batıda da çatlaklar var eski birlikten eser yoktu Ukrayna savaşına kadar geçmişteki itiraflarda bunu destekliyor

Alakasız bu konuyla ama İstanbul depremi de olacak tedbirimizi aldık mı aldık başka çaresi yok

Her konuda kendi kendimize yetemediğimiz sürece bu tarz şeyler yaşanacak. Deprem için çanta hazırlayıp yatağımın yanına koymuştum içinde ağrı kesici kraker bisküvi su falan vardı da dün yedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı